Gorilla Circus Flying Trapeze School pregled | BA.rickylefilm.com
Događaj

Gorilla Circus Flying Trapeze School pregled

Gorilla Circus Flying Trapeze School pregled

Flying Trapeze škole Gorilla Cirkus ': PREGLED

Mi smo mišljenja da, ako neko nudi priliku da zakorače u Carrie Bradshaw je Manolos na jedan dan, ti se to - čak i ako ta ponuda ne baš mogućnost rekao štikle, ali umjesto toga, par trenera, a leteći trapez i puno živaca.

Što je kako Tim GLAMOUR.com našli u Regents Park Gorilla Cirkus jedan vetrovit subotu popodne, vrpolji nervozno kao što smo saznali da je, tokom dva sata sjednicu na njihov Flying trapez škole, mi ćemo ponovo u pokretu La Bradshaw ne ovladaju u Seks i epizoda City Catch. S jednom razlikom: mi odlučan da ne dozvoli da nam izmiču.

Pod cool komandom osnivača Gorilla Cirkus Ezra Trigg i njegov tim, naš razred je hodao po zemlji kroz manevar ćemo kasnije nastupiti u zraku - što je 'jednostavan' koljena vise koji zahtijeva letak da ušuška svoje noge preko gola i na taj način osloboditi svoje ruke do iza njih i, na kraju, biti uhvaćen.

Onda je to gore na ljestvici, a u prva tri prakse staze.

Ima nešto da se kaže za letenje kroz zrak, iako bez najveći od lakoćom: kao što je često slučaj sa ovim stvarima, to je početni skok to je najteže. Kada ste leti, tako si zauzet koncentrirajući se na grčilo se u odgovarajući oblik u pravo vrijeme da to nije strašno na sve, i prije nego što ti to znaš, ti back-flipping na sigurnosnu mrežu da bude pogođen val adrenalina - i mukotrpan čekanja za ostatak razreda da se na red prije nego što možete imati još jedan rok u tome.

I, znate, mi mrzimo da se hvalim, ali mi smo bili zapravo prilično dobro. Da - napravili smo ulov! Carrie Bradshaw, jesti srce.

Gorila Cirkus će raditi u Regents Park, London od April 21-septembar 2, i Battersea Park, London, od 13. Avgusta - 10. Rujna s daljnjim mesta će biti objavljen. A dva sata sjednice košta 23 €; rezervirati, ili za dodatne informacije, posjetite www.gorillacircus.com.

Slika: GLAMOUR.com ljepote Urednik Rebecca Cox zamahuje. Video: GLAMOUR.com Fashion & Style Editor Leisa Barnett važi i za ulov.