Grumpy ljudi: kako se učiniti srećnim | BA.rickylefilm.com
Događaj

Grumpy ljudi: kako se učiniti srećnim

Grumpy ljudi: kako se učiniti srećnim

Kako da obradujete sebe, odmah

To je zvaničnik: Britanija je narod Grumps. Prema novoj studiji Kancelarije za nacionalnu statistiku, mi smo bolje nego ikad, ali naš razdražljivost porastao je kao rezultat toga.

Naša prihodi idu gore, ali mi smatramo manje zadovoljni našim plate. Mi živimo više u bolje zdravlje, ali mi se žale više.

Glenn Everett, direktor ONS blagostanja, je rekao: "U mnogim dijelovima našeg života društva u Velikoj Britaniji se poboljšava, ali ne nužno smatraju da su.

"Dok zdrav životni vijek, prihoda domaćinstva, a stopa kriminala se poboljšavaju, vidjeli smo ljude izveštavaju da su manje zadovoljni nekim aspektima svog života, kao što su naše zdravlje, prihodi i slobodno vrijeme."

Na papiru, stvari se popravljaju, ali čini mi se ne osjeća na taj način. Pitali smo GLAMOUR zvanični Queen Grump zašto razdražljivost nije loša stvar, a onda, da nas razveseliti, zajednička stvari koje nikada ne bi nas razveseliti. Evo što je mrzovoljan! Ili ne.

U slavu razdražljivost, Laura Johnson

Ja ću biti iskren: Dajem dobar Grump. Mnogo toga me mrzovoljan - jutra i ljudi, uglavnom. Kad sam ustati iz kreveta, nikada ne postoji dobra strana. Pretpostavljam da moja krvna grupa je Grump Pozitivne. I znate šta? Dobro sam s tim.

Razdražljivost je mnogo maligned, ali za mene, to je osobina koja ide ruku pod ruku sa ne tolerisanje BS - bilo da je to od rude ljudi, kasno vlakova ili svoje budilica (a temeljno zlo komad kit). Neke stvari u životu su samo gluposti - zašto ne bi smo željeznički protiv njih iskreno i otvoreno?

U vremenu kada smo svi zauzeti predstavljanje naše najbolje, najsjajnijih, najsretniji sebe na društvenim medijima, a kada je "vesela" se i dalje smatra kompliment za žene (vom), ja bih radije pustim Grump zastavu leti od osjećaju pritisak u pod pretpostavkom Stepford Supruga-ovski nivo sunniness svih vremena.

I da ne zaboravimo: razdražljivost je prilično smiješno. Volim da mislim da Grump dobrog raspoloženja (uglavnom), i imam popis veličanstveno preosjetljiv komedija heroja, od Grumpy Cat Kelsey Grammer kao Frasier (u ogorčena Grump, on je PREDIVAN).

Dakle, moja poruka mojih kolega malo zrake sunca: biti mrzovoljan i ponosan. (Uostalom, Grumpier ti, više ćete uživati ​​u de-grumping gledajući ovaj video majmuna)

Evo sedam drugih stvari koje čine GLAMOUR tim razveseliti automatski.

1) Predsjednik Obama pleše tango

Ovo je igrani film Režija Claire Matthiae novi go-u. To je nevjerojatan. Vole element tata ples u tamo.

2) Taylor Swift koza video

Imate Moda Karakteristike urednik Ella Alexander zahvaliti za to. Ovo je najveći broj ureda eksplodirati smeje.

3) Ja samo želim jebeni ples

Ovaj sjajan kompilacija plesne scene iz filmova bi se navija dovoljno, ali to je Wayne G pjesmu preko vrha da platforme. Vrhunski izbor od urednika James Williams: "Ovo je moj apsolutni go-to kad sam neraspoložena Garantirano da uvijek make me smile.".

4) Baboon reaguje na trik s kartama

Kat Brown, Social Media urednik, je cerekajući se preko ove cele nedelje. To je samo tako navija!

5) Iznenađen kitty

Ciara Sheppard, Karakteristike asistent pripravnik, je budala za životinje koja golica. Sasvim ispravno. Ovo je klasična s razlogom.

6) me kad slušam Pillow

Projekt menadžer Silvia Nikoleti i Junior Dizajner Hannah Crawford su oboje opsjednuti ovaj hvalospjev na Zayn Malik.

Me kad slušam pillowtalk️️

Objavljeno Liam Dineen u četvrtak, 11. Februar, 2016

7) Ovaj Kardashian-Jenner Mean Girls lice swap

Junior Beauty Urednik Dominique Temple voli ovu.