Hoće li glumice nositi crno do zlatnih globusa? | BA.rickylefilm.com
Događaj

Hoće li glumice nositi crno do zlatnih globusa?

Hoće li glumice nositi crno do zlatnih globusa?

Hoće li Hollywood glumice nose crno na Zlatni globus?

A tihi protest ili malo off?

Meryl Streep je odgovorila da Rose McGowan 's tweet prozivao žena Holivuda za odlučivanje da nose crno na Zlatni globus. Holivudskih glumica, Streep uključeni, su objavili svoje namjere da nose crno na godišnjoj dodjeli nagrada kao tihi protest seksualno uznemiravanje vrtlog tvrdnje da je održao Hollywood u centru.

Rose McGowan je žena u centru The New York Times Osuđujući istragu holivudski producent filma Harvey Weinstein, s tim što se prijavio da bih dostigao 100 € naselje s njim nakon što ga je optužen za seksualno uznemiravanje.

Govoreći o pokretu, Rose tweetovao: "Glumice, kao što su Meryl Streep, koja je sretno radio za The Pig Monster, nose crne @GoldenGlobes u tihi protest ćutanje je problem.".

"Ti ćeš prihvatiti lažnu nagradu bez daha i utjecati na stvarne promjene. Prezirem tvoje licemerje. Možda bi svi trebali nositi Marchesa." Marchesa je modna kuća u vlasništvu Weinstein supruga.

Tweet, sada izbrisan, je odgovorio da do Streep, koji je izdao izjavu. Pročitajte ga u cijelosti ovdje: "To boli biti napadnuti od strane Rose McGowan u banner naslove ovog vikenda, ali želim da joj dozvoli da znam da nisam znao Weinstein zločina, a ne u 90-tih godina, kada ju je napao, ili naknadnom decenijama kada on je nastavio da napadne druge.

Nisam bio namjerno tihi. Nisam znao. Ja ne prećutno odobravaju silovanje. Nisam znao. Ne volim mlade žene bila napadnuta. Nisam znao da se to događa.

Ne znam gdje Harvey živi, ​​niti je ikada bio u mojoj kući.

Ja nikada u životu nije pozvao u svoju hotelsku sobu.

Bio sam u svojoj kancelariji jednom, na sastanak sa Wes Craven za Music of the Heart 1998.

HW distribuira filmove sam se sa drugim ljudima.

HW nije bio filmaš; često je bio producent, prvenstveno marketer filmova snimljenih od strane drugih ljudi-neki od njih veliki, neki nisu velike. Ali nije svaki glumac, glumica, i redatelj koji je napravio filmove koji HW distribuira znao da zlostavljanih žena, ili da je silovao Rose u 90-ih godina, druge žene prije i drugi nakon, dok su nam rekli. Nismo znali da su ženska tišina je kupljen od strane njega i njegove omogućavaju.

HW potrebni su nam da ne zna, jer su ga naše udruženje s njim kupio kredibilitet, sposobnost da privuče mlade, ambiciozne žene u okolnostima u kojima bi se povrijediti.

On mi je potrebno mnogo više nego što sam mu potrebna i on je siguran da nisam znao. Navodno je unajmio bivšeg Mosad operaterima da zaštiti ove informacije postanu javne. Rose i desetine drugih žrtava ovih moćnih, imućan, nemilosrdni muškarci suočavaju protivnik za koga Winning, u bilo koje i sve troškove, jedini prihvatljiv ishod. Zato pravna odbrana fond za žrtve trenutno se sklapaju na koji će doprinijeti stotine dobrih srca ljudi u našem poslovanju, srušiti kopilad, a žrtve pomoći u borbi protiv ove pošasti u roku.

Rose preuzeo i emituje nešto neistinito o meni, a ja sam hteo da joj je znati istinu. Preko prijatelja koji ju je, ja sam kupio moj dom broj telefona da joj čim sam pročitao naslove. Seo sam po taj telefon cijeli dan jučer i jutros, u nadi da izraze i duboko poštovanje za nju i hrabrost drugih u otkrivanju čudovišta među nama, i moje simpatije za neispričane, u toku bol ona pati. Niko ne može vratiti ono pravo šefove poput Bill O'Reilly, Roger Ailes, i HW uzeo od žena koje su izdržali napade na njihova tijela i njihove sposobnosti da zaradi za život. I nadao sam se da će mi dati sluh. Ona nije, ali nadam se da čita ovo.

Iskreno mi je žao ona me vidi kao neprijatelja, jer smo oboje, zajedno sa svim ženama u našem poslovanju, stoji u inat iste neumoljiv neprijatelj: status quo koji želi toliko da se vrati na loše dane, u stari način, gdje su korišteni, zlostavljani i odbio ulazak u odlučivanju žena, najvišem nivou u industriji. Tamo je zataškavanja sazvati. Te prostorije moraju biti dezinficirana, i integrirana, prije nego ništa, čak ni počinje da se menja. "

Od, McGowan je retvitovan članaka tvrdeći je nazvala Meryl lažovom rekavši da su lažne.

Ali ostaje pitanje će Hollywood glumice nose crno na Zlatni globus?