Iza scene u Formuli 1 - sa Suzi Perry | BA.rickylefilm.com
Događaj

Iza scene u Formuli 1 - sa Suzi Perry

Iza scene u Formuli 1 - sa Suzi Perry

Iza kulisa u Formuli 1 - Sa Suzi Perry

Formula 1 sezona počela ovog mjeseca, pa smo otišli iza scene u Melbourne Grand Prix s BBC F1 domaćina, Suzi Perry. Suzi je pokriva Formule 1 od 2013. Godine - prije nego da je MotoGP motocikl racing dopisnik BBC-a za 13 godina. Pomaknite se dolje za Suzi foto dnevnik iz Melbourne F1 dan trke.

Uvek budite spremni

"Moj dan počinje sa papirima i lonac Earl Grey čaja F1 razvija na dnevnoj osnovi:. Moram držati konstantan na oku sve novosti i biti up-to-date sa svim promjenama koje se mogu događa Tokom. Trka vikend volim da čitam lokalnim novinama i shvatiti kako oni vide sport. "

Dolasku u uredu

"Gdje god smo u svijetu, TV spoj je moj ured je dom svih globalne emitera koji pokazuju F1 -.. Svi znamo jedni druge dobro i često dijele snimke, to je zabavno da pronađe u mnogo različitih jezika Tu vidim našim razgovorima uređuje i gledaju sadržaj koji će se pojaviti u emisiji ".

Sustiže konkurencije

"Ovo su moje prijateljice na Sky Sports, Kate (lijevo) i Rachel (desno). Pre-trka smo obično juri okolo, ali pokušavam da ostanem cool. Uvijek je vrlo uzbudljivo."

A Genuine Australian Koala

"Volim Melbourne trku. Australijanci su stvoriti takvu odličnu atmosferu stranke. Tokom vikenda 300.000 ljubitelja poplava u Albert Park vidjeti spektakl. Mislio sam da je način na koji su postavljeni ovim igračka koale je bio veoma sladak!"

Odbrojavanje do Race Time

"Ovo je samo prije početka utrke, nekoliko minuta prije nego vozači se pojaviti na gridu David Coulthard (moja ko-domaćin) i ja se prolazi kroz intervjue koje smo planirali -. Imamo tako ograničeno vrijeme da biste dobili pravu, tako to je dobro imati ideju o tome kako ćemo raditi zajedno. "

Gledajući kompletnu akciju

.. "Gledam trku sa posadom na našem BBC monitoru Sjedimo izvan tima Williams gostoprimstvo područje ovde napraviti bilješke tokom trke, tako da mogu pitati vozača o određenim overtakes ili pit zaustavlja - u ovom snimku ja objašnjavam nešto za naše fab tonac, Dan. "

The Art Of The Live Intervju

. "Nakon utrke, mi odlučujemo što vozači ću razgovarati sa Ovo je Carlos Sainz Jnr, njegov otac je bio vrhunski dvostrukog svjetskog reli prvaka Melbourne je bila prva F1 utrka Carlos. '; On je došao 9., što je bio dobar uspjeh za njega i super za njegov tim Torro Rosso. Ja koristim komunikacijski sustav nazvan 'talkback', tako da mogu istovremeno slušati Carlos, direktor, i moj producent, koji mi omogućava da znaju kako radim za put. Kada smo živi, ​​on također me usmjerava na bilo razbijanje priče - sve to može biti prilično bučno dok pokušavate da razgovaramo ".

Sastanak The Winner

"Lewis Hamilton osvojio! Mi imamo blizak odnos sa Lewis i to je uvijek zabavno za razgovor s njim, pogotovo ako je bio pobjednik. Ove godine ima šansu da brani svoju titulu i postati prvi britanski vozač osvojiti back-to- nazad prvenstvo. On je upravo predstavio svoj trofej Arnold Schwarzenegger. "

Pratite Suzi na Twitteru @suziperry

Saznajte više o GLAMOUR je reći ne Seksizam u sportu kampanji ovdje - i pokazati svoju podršku sljedećim @GlamourMagSport #GlamourSport