Jena Malone baby Naziv: Prva beba sa dečkom Ethan DeLorenzo | BA.rickylefilm.com
Događaj

Jena Malone baby Naziv: Prva beba sa dečkom Ethan DeLorenzo

Jena Malone baby Naziv: Prva beba sa dečkom Ethan DeLorenzo

Igre gladi zvjezdice Jena Malone pozdravlja prva beba

Ogromne čestitke Jena Malone i Ethan DeLorenzo - par pozdravili svoje prvo dijete zajedno.

Hunger Games glumica je uzeo na Instagram otkrivaju da je rodila sina Ode Mountain DeLorenzo Malone preko vikenda.

Ona je napisao: "Najbolji vikend u našim životima !!! Kakav neverovatan blagoslov da bude izabran od strane ovog neverovatno, vrste, nježna i lijepa duša biti njegovi roditelji.

"Ponizio i u potpunoj strahopoštovanje koje smo dobili da iskuse najstarijih i transcendentne ljubavi koja postoji.

"Hvala vam Ode Mountain DeLorenzo Malone (sic)."

31-godišnjak je datiranje glazbenik i producent Ethan, koji je bio član Chris Brown benda od 2010. Do 2012. Godine, a otkrila njihova beba novosti u vrlo duboke i duboke način.

Ona je napisala: ". Womb u utrobi premlaćivanju krila sam se popeo iz vječnog I u obliku mene Neke riječi sam napisao prije mnogo godina, kada sam razmišljao o svojoj majci i žena bila je kada je imala mene i ženu. Ja sam dostizanje postati. Oblik vašim željama napraviti od tebe. Telo vam postati držati svoje snove. To je sa dve noge čvrsto na zemlji i srce otok u okean ljubavi koji želim podijeliti nove oblikuju ja postaju da drže najveći san ih sve. #babybump #newparents #impossibleproject (sic). "

U januaru 2016. Godine, napisali smo.

Neke uzbudljive beba vijest da počne dan: Jena Malone iz The Hunger Games je objavio trudnoće! I na zaista divan način.

Glumica objavili vijest preko zapanjujući Instagram post. Snimak pokazuje joj držeći svog novog neravnina na sunčanom terenu. Vidim ovdje:

Ona je uz naslov: to: "Womb u materici, premlaćivanju krilo, popeo sam se iz vječnog i u obliku mene Neke riječi sam napisao prije mnogo godina, kada sam razmišljao o svojoj majci i žena bila je kada je imala mene... A žena mi je postizanje postati. Oblik vašim željama napraviti od tebe. Telo vam postati držati svoje snove. To je sa dve noge čvrsto na zemlji i srce otok u okean ljubavi koji želim podijeliti nove oblik ja sam postao da drže najveći san ih sve #babybump #newparents. "

I fotografije? Jena zaslužan njen "beautiful srca tatica".

Čestitamo!

Jedinstvena imena beba: Imena klinci osoba 'nikada nećete zaboraviti