Jenny Beavan Oscars win - reakcija publike | BA.rickylefilm.com
Događaj

Jenny Beavan Oscars win - reakcija publike

Jenny Beavan Oscars win - reakcija publike

Jenny Beavan se sudi na njen izgled, nego joj je nagradu pobjedu. PONOVO

Jenny Beavan, BAFTA nagrađivani kostimograf koji Stephen Fry naziva "torbu dama", osvojio je Oscara za najbolji Kostimograf za Mad Max: Fury Road sinoć ispred zbunjeni izgleda Hollywood publiku.

Ovo je Jenny drugi Oscar pobjedu do danas, a samim tim i veliki uspjeh. Nažalost, neke zvijezde u publici bili su očigledno više zabrinuti sa svojim stanjem haljinu i pojavio se ne da se aplaudira Jenny dok su shvatili da su pred kamerama - gledamo na vas Alejandro González Injaritua (koji je dobio nagradu za najbolji direktor za Revenant).

Zaista, neki od publike izgledao prilično zbunjeno kao Jenny prolazio u svoju kožnu jaknu i obučena-down ruho za prikupljanje nju nagradu. Samo pogledajte u videu ispod da vidimo šta smo mislili:

Jenny kasnije obratio njen izbor odjeće, uz napomenu "Gledam smešno u prekrasnoj haljini. Što se mene tiče, ja sam stvarno obukla."

To je dissapointing da mislim da Jenny, kao jedan od najuspješnijih i priznatih ljudi u slučaju (imala je dva Oscara osvaja i deset nominacija), je sudio samo za ono što je nosila neki holivudske elite.

Dana 15. Februara 2016. Godine, napisali smo.

Stephen Fry Čini se da je izbrisan Twitteru jutros nakon što je sinoć napravio grešku za brendiranje je dobitnik nagrade na 'torbu dama "i za kontroverzni šalu je napravio prema Eddie Redmayne.

BAFTA domaćin, koji je služio kao domaćin za jedanaest godina, rekao je korisnicima da "F *** off" nakon njegove komentare o Jenny Beavan, koji su sakupili najbolji Kostimograf gong obučen u kožnu jaknu.

Dok je napustio scenu, Stephen Ještěd: "Samo je jedan od velikih filmski kostimografi doći na ceremoniju nagrada obučen kao torba dama."

Stephen branio njegovi komentari kasnije u večernjim satima, i napisala na Twitteru. "Dakle, samo riječ tragične brojke koji misle nazivajući Jenny Bevan torbu dama je bila uvreda Ona je dragi prijatelj i ona je dobila Derrr..

"Hoće li svi zavidni f *** ERS f *** f *** off Jenny Beavan je prijatelj i joshing je legitimno. Hristos želim napustiti planetu."

Kasnije je podijelio fotografiju sebe pozira sa Jenny nakon ceremonije.

On je dodao da sarkastičan natpis: "Dženi Baglady Beavan i Stephen Nečuveno Misogynist svinjske Fry na #EEBAFTAs after party."

Stephen je kritikovan za vic o prošlogodišnji najbolji pobjednik glumac Eddie.

Dok uvođenje britanski glumac na pozornici, našalio se: "On je bio čovjek zarobljen u svom tijelu, žena zarobljena u tijelu muškarca i, ako sam imao svoj put, čovjek zarobljen u mom podrumu."

BAFTA tek da daju izjavu na komentare Stephen Fry.

12 Oskara izgleda svi pričaju