Jess Glynne je bio bio karijera | BA.rickylefilm.com
Događaj

Jess Glynne je bio bio karijera

Jess Glynne je bio bio karijera

Jess Glynne: 8 stvari koje * vjerojatno * ne znam

Jess Glynne je otišao od snage do snage od pucanja na scenu u 2014. Ona je uživala 5 broj onih, koji trenutno drži rekord za najviše grafikon-pašnjak za britanski solo ženski u Službenom Singles Chart (vezana uz Cheryl), osvojio Grammy i izdala svoj debi album, i Cry kad se smejem, prošle godine na rave recenzije.

Evo, donosimo vam 8 činjenica koje vjerojatno ne znate o 26-godišnja zvijezda.

Jess je rođen 20. Oktobra 1989. Do jedan agent za nekretnine otac, i majka koja je radila za Atlantic Records. Odrasla je u Sjevernoj Londonu Muswell Hill.

Ona je pristalica Arsenal Football Club ali ćete već znate da ako je pratiti na Instagram.

Prije nego što postane pjevačica, njen posao uključen rade u frizerski salon, trgovina, u fitness centru, u upravljanju Music Company i na društvo alkohola.

U dobi od 15 ona je zapravo prišao na audiciju za X Factor, ali je odbio navodeći da takve emisije su sjajan za neke ljude, ali to nije bio put koji je htela da ide dole.

Jess je potpisan od strane Atlantic Records u 2013. I odmah postao uspjeh. Ona je sada iznosila Cheryl rekord za britanski solo ženski u Službenom Singles Chart nakon postizanja broj jedan sa Clean Bandit suradnji "Rather Be", Route 94 suradnji "My Love", "Hold My Hand", Tinie Tempah suradnji "Ne dam Go "a sada" ne budi tako strog prema sebi ".

Da, ona je dobitnik Grammy nagrade. Podigla je legendarni gong za nju vokal na čistom Bandit "Rather Be", razbijanje kategoriju najboljih Dance Recording u 2015. Godini.

Ona je uočio Aretha Franklin, Whitney Houston, Mariah Carey i Etta James kao ogromna inspiracija za njenu muziku, ali kaže Lauryn Hill The Miseducation od Lauryn Hill je album koji joj je motiviran da počne pisanje pjesama.

Njen debi album, I Cry kad se smejem, bio o odnosu slom sa devojkom. U razgovoru sa The Independent je izjavio: "Ja nikad ne bih lagao o situaciji sam bio u Osjećam se kao sa albumom ja stavljam karte na stolu.. Ne bih želeo da bude pogrešno protumačeno i Činjenica je one pjesme su o djevojci. Srce mi je puklo o djevojci, to nije bio momak. "