Jimmy Kimmel United Airlines Parody Advert | BA.rickylefilm.com
Događaj

Jimmy Kimmel United Airlines Parody Advert

Jimmy Kimmel United Airlines Parody Advert

Jimmy Kimmel je United Airlines parodija oglas je * sve *

Ali imamo osjećaj da neće vidjeti smiješno stranu.

Kao i svako na društvenim medijima (svi mi) bi znao, United Airlines su pod velikim vatra nedavno zbog ne samo #LeggingsGate kontroverze (ozbiljno, wtf?), Ali je šokantno viralni video putničkog se odvukli u prebukirani let avio-sigurnost. Drugim riječima, oni su bili prilično strašne, ali smiješno čovjek Jimmy Kimmel odlučio da ih pozove na to na najbolji mogući način - stvaranje lažnog oglasa.

U ponedjeljak uveče, SAD voditelj zalupio aviokompanija sa urnebesnim lažna sigurnost reklamu koja je predložio oni koriste da upozore svoje kupce u budućnosti. Klip pokazuje nasmijan stjuardesa kaže: "Mi smo United Airlines. Radite ono što kažemo kada kažemo, a da neće biti problema, capiche? Ako kažemo letite, letite. Ako ne, teško S-. Dajte nam problem, a mi ćemo povucite a- iz aviona, a ako se odupru, mi ćemo vas pobijediti tako loše da ćete koristiti svoju lice kao plutajuća naprava. "

Pazi na parodija ispod.

Prije uvođenja ad, Kimmel je igrao viralni video putničkog se odvukli u prebukiranom United Airlines let nakon on je odbio da se odrekne svoje mesto bi se napravio prostor za zaposlenog aviokompanija. Voditelj tada poked zabava na događajima, rekavši: "To je kako je moja majka da me izvuče iz kreveta da idu u školu u jutro", prije nego što pokazuje svoju publiku izjavu objavio je izvršni direktor United Airlines nakon reakcije.

"Ovo je uznemirujuća događaj za sve nas ovdje u Unitedu", navodi se u saopštenju. "Izvinjavam se zbog potrebe da ponovno primi ovih kupaca."

Kao što se očekivalo, Kimmel je brzo da se zajebava iz izjave kao našalio: "Kao što smo ponovo smješteni El Chapo iz Meksika", ali na ozbiljniji komentar, nazvao je "dezinficirati, kažu ništa, zauzimanja ne-odgovornost, korporativna-BS govori. "

Udario nokat na glavu!

Kliknite ispod da biste pregledali ove sedmice naših omiljenih modnih komada u trgovinama.

Kupujte pad! 12 novih komada u prodavnici sletanja ove nedelje