Justin Bieber V pismo festivala | BA.rickylefilm.com
Događaj

Justin Bieber V pismo festivala

Justin Bieber V pismo festivala

Justin Bieber, ovo je pismo žalbe

Dragi Justin Bieber,

Moram da razgovaram s tobom o V Festivalu. Znam da nisi veliki na više sluha od navijača, ali moram da skinem ovo grudima. Ono što se dešava u V? Ovo je službeni dopis na žalbu na nezadovoljavajući uslugu koju isporučuje u subotu uveče u polju u Essex.

POGLEDAJTE V FESTIVAL teze za razgovor

Ja i 75.000 navijača koji su došli da gledate ovaj vikend bili toliko uzbuđeni zbog set. Vi ste impresivno uspjela da me pretvori u Belieber u proteklih 12 mjeseci, a ne nešto što sam zamišljao da ću reći kao žena odrasla osoba. Vaš cilj album je pucanje i zapravo Stvarno mi se sviđa neki od retro sportske odjeće da si u (konkretno svoj bombarder jakne i vangabaritnih bend majice). Sam nagovorio prijatelje da se pridruže bendu vagon Biebs - Ja sam branio svoj muzički čast najmanje tri puta u proteklih nekoliko mjeseci. Nisam smetalo imaju piss izvedeni iz mene kao navijač jer Žao mi je stvarno vrlo zarazna.

Ali, Povratak na V. Ovim navesti ključ pritužbi:

1. Konstanta Miming

Biebs, stajali smo na kiši da čujem kako pjevaju, a ne lip sync. A mi ne bi mi smetalo toliko, ako ste radili neke ludo ples čin, ali niste bili ste bili? To me dovodi do moje sledeće tačke.

2. Lazy ples

Da budemo iskreni, vaša podloga plesači bili su stvarno dobri. Ti, međutim, činilo manje u nju. Stalno si nedostaju otkucaja onda stajao nezgodno kad ti vruće plesačice preselio ispred vas. Ali druže, nemate izgovor da glumis kada ples igra podseća na stroppy tinejdžera čija mama ga je zamolio da prisustvuje amaterske drame nastavu.

3. Kada je obećani vode šou?

Prije službene izvještaje iz V Fest su nam obećali da ćete se donosi 800 litara vode za ono što je po svoj prilici trebalo da bude lud finale. Lažno reklamiranje.

4. Ne reci svima da si mamurna

Babe, ljudi su platili oko 300 € da se gleda kako - nemojte ih reći da visi. Istina, bilo je prilično jasno da ste osjećaj malo sjaja, ali ti si izvođač - obavljaju. Ne govori fanove da ste potonuo nekoliko previše piva u Londonu noć prije. To ne znači da ste kul; čini vam izgledati nezahvalan.

5. Saznajte ime oblasti koju igrate u unaprijed

Zgrčio smo kada ste u više navrata pozdravio publiku su London, kada u stvari ste bili u Chelmsford, 40 milja izvan grada. Samo jednostavan istraživanja detalj bi mogao možda saznati u helikopteru na putu u emisiju.

6. Molimo vas da ne snosi sve priče o svojim otkupa i život savjete

To je licemjerno Justin. Dobijem da kao osoba nije lako - pogotovo kada si poznat kao i vi. To mora biti vrlo invazivne, ali reci tvoji ortaci. Ne treba mi je da to čujem touring ponekad može biti teško ili ovu vrstu samopopustljivi igra: "Ko ovdje vrednuje njihov život Odrastajući prolazimo kroz periode kada ne cijenimo život onoliko koliko bi trebalo?". Ick.

7. Bilo je prilično lošoj formi da blokiraju izlaz za osobe s invaliditetom, tako da biste mogli da pristupite helikopter

Shvatio sam Justin; Ne bih želio da se glupu vaš oduševljenim navijačima bilo, ali da li ste stvarno treba blokirati izlaz sa invaliditetom i zaustaviti drugi pristup svoje šatore? Jeste li zaista potrebno da je puna cesta blokirana, tako da bi mogao stići kući?

8. Finale je bilo, hm, u nedostatku

Da malo kada ste završili zadnji pjesmu i odlučio je da pojedinačno zagrlim svakog od članova bend... Nemojte me krivo shvatiti, to je stvarno lijepo, ali moglo ne bi čekao pet minuta? Mi smo svi bili još tamo gleda vas. Možda ste zaboravili.

9. Vaš fazi chat

To mora da je neugodno znajući šta reći na sceni, tu je veliki pritisak da dobijem to. Ali možda opisuje svoje okoline nije najbolji način da se uključe svoju publiku. Znamo da postoje hamburger kamioni tamo i, zaista, to je lijepo znati da li pizzu i nisu spremni na visokoj tematski park vožnje, ali to nije posebno golicave razgovor.

Pa šta možete učiniti da ponovo napraviti prave stvari između nas? Volim svoju novu glazbu, to je super stvarno je. Samo znam da nije kasno da se izvini. Molim te, ne idi i ljuti na sve moje iskrenosti. Znam da znate da se te greške, možda jednom ili dva puta i prihvatiti da ti treba još jednu priliku, drugu šansu.

Tim Glamour gleda unaprijed sluh od vas. X

15 puta Justin Bieber stil je zapravo o trenutku