Katy Perry John Mayer Engaged 2018 - Engagement Ring | BA.rickylefilm.com
Događaj

Katy Perry John Mayer Engaged 2018 - Engagement Ring

Katy Perry John Mayer Engaged 2018 - Engagement Ring

Da li je to zaručnički prsten mi špijunira, Katy Perry?

Je Katy Perry i John Mayer angažman glasine opet Hötting gore.

Glasine prva počela prošle godine, ali ovaj put K-Pez je primećen se nosi prsten na njen prsten prst, ljudi!

Ona. Prsten. Finger - i preko Valentinovo vikend, ni manje ni više.

Vatromet pjevačica je fotografisana ostavljajući ekskluzivnom Sunset Towers Hotel je u petak sa 36-godišnjak nakon što je romantična obroka, ali pažnja ubrzo pretvorio u "svjetlucave" prsten na lijevoj ruci.

I ne može se reći da je John Mayer nije romantična, u subotu je na tviteru slavni Jay-Z lyric:

Dobio sam najbolja cura u gamePick u mom mozgu

- John Mayer (@JohnMayer) 15. Februar 2014

Zaista se nadamo ove glasine su istinite, a Katy dobiva joj sretan ikad poslije. Na kraju krajeva, Katy jednom je jednom rekao (u W Magazine): "Ja sam zapravo izlazim moje zaljubio sam se zaljubio u njega dugo, i to samo tako dogodi da stane zajedno sjajno.".

Dana 18. Decembra 2013. Godine, napisali smo.

Katy Perry je primećen sa dazzler na njen prsten prst (na lijevoj ruci!), Što je dovelo nas na pitanje: da li je John Mayer zaprosio?

Nemojte da nas pogrešno, znamo da može biti nevin komad bižuterije, ali stvar je u tome, Katy posjetili su jučer Good Morning America s njom Beau (za promociju novog singla, koji te vole, a u emisiji nije bilo ni traga od bobby dazzler. Tek kad je napustila studio koji se okliznula na prstenu. Zanimljivo.

Da budemo iskreni, Poznati stvarno treba da zna bolje o nosi prsten na taj prst. To dovodi do sve vrste glasina i priča pomalo kao što je ova.

Kao što svi znamo, John Mayer je čovjek renomirani dame ", koji je od neke od najljepših žena Hollywooda, uključujući i Taylor Swift i Jennifer Aniston - ali bi mogao Katy biti taj? Mi smo sigurni da se nadam. Pogotovo nakon što smo gledali njihove romantične spot za koji te vole.

Dok ne dobijemo riječ od Katy, mi ćemo držati off kupnje hat - za sada.

Poznata angažman prstenovi: Bogati i poznati imaju tako dobre 💍