Klaxon - novi glamur je ovde | BA.rickylefilm.com
Događaj

Klaxon - novi glamur je ovde

Klaxon - novi glamur je ovde

* Klaxon * Novi GLAMOUR je ovdje!

Aprilskom izdanju je na polici danas - ovdje je ono što je u trgovini.

Lea Michele: "Uvek se osećam Cory gleda na mene"

Prošlo je najteže godine svog života nakon tragične smrti svog dečka, Cory Monteith - ali Lea Michele je pronaći svoj put natrag na "dobro mjesto". Our April poklopac zvijezda otvara o njoj proces ozdravljenja i kako ona rukovanje skok od glumica u pop zvijezda. Uzmite kopiju GLAMOUR danas pročitati punu intervju.

30 Cool Style Tweaks

Ne baš sigurni kako da izvede kratko odijelo? Ili kako rock sportski šik bez izgleda kao da si otišao u teretanu? Game Of Thrones zvijezda Sophie Turner nam pokazuje kako se nositi vrhu trendova ove sezone i da ih rade za vas.

Chris Evans: Superhero, Super Hot and Single

Da. Biti ljubomoran. Upoznali smo se Captain America. Nakon što smo dobili preko naše uzbuđenje, razgovarali smo o tome kako je postiže savršen komad stasa i zašto očinstvo je njegov krajnji cilj. (Hearts širom svijeta početi da se topi.)

"Rođen u tijelu muškarca - ali ja sam uvijek bio žena"

Upoznaj Carmen Carrera - modna muza, model i reality TV zvijezda - koji se dogodilo da se rodi u tijelu muškarca. Pročitajte njen searingly iskren račun njenog putovanja i zašto ona kampanju da je Victoria Secret anđeo samo u GLAMOUR ovog mjeseca.

Get Your Beauty Sh * t Zajedno

Od neuredan obrve i zamrljan maskare na proizvode u kupatilu kabineta koji su način proteklih njihovo rok trajanja - to je vrijeme za početak otkucava tvoju lepotu to-do liste. Niste sigurni gdje početi? Imamo ultimativni vodič u aprilskom broju.

Tajne tuđih internet pretrage - Revealed

Autocomplete: to je potencijalna noćna mora dok šalje poruke - ali odgovori Google pretpostavlja kada počnete kucanje, dobro, oni su prilično fascinantno. Uzeli smo najviše pitao ljubavi i seksa pitanja - od grafike do ravnice čudno - i dobio stručnjake da im odgovori na ravno. Jamčimo vam ne mogu pročitati ovo i nije nešto naučiti.

Preuzimanje za iPad mini i iPad

Pogledajte našu Konkurencija Ts & Cs

Lea Michele Beauty Look Book