Lana Del Rey dečko 2018 - Upoznajte Francesca Carrozzinija? | BA.rickylefilm.com
Događaj

Lana Del Rey dečko 2018 - Upoznajte Francesca Carrozzinija?

Lana Del Rey dečko 2018 - Upoznajte Francesca Carrozzinija?

Izgleda da je Lana se zabavlja Francesco Carrozzini

Nakon nedavnog konfuzija oko Lana Del Rey 's ljubavnom životu (zar ne, ili zar ne bace Barrie-James O'Neill, a ona dating modni fotograf Francesco Carrozzini ?!) - izgleda da konačno imamo odgovor.

Pjevačica je primećen hoda ruku pod ruku s njom navodno novi čovjek, fotograf, i sin Vogue Italia Editor-in-Chief Franca Sozzani, Francesco Carrozzini, u Portofino, Italija. Je podmukla paps također slikao par ljubljenja, jahanje skutera, jesti sladoled, a rade skoro sve volio-up parova u Italiji ne. Heck, mi smo iznenađeni nisu pukla jesti špagete sa istim ploča, Maza i Lunja stilu.

Ovo je vjerovatno nervira Barrie, koji je rekao TMZ da je par su jako skupa - uprkos Lana govori švedski list 20 Minuten da je njen odnos sa njim je bio preko:

"Neću to objasniti u detalje", rekla je navodno rekao. "To je teško na našu vezu. Ja više ne osjetio slobodan. Mi ćemo vidjeti kako to ide." U međuvremenu, New York Daily News izvijestio je da Lana povezao s njom talijanski Beau malopre:

"Ona je off joj turneju da ga vidim u New Yorku. Čak i njegova bivša, Katherine Keating, znaju da smo par", rekao je jedan izvor.

Ove slike sigurno ukazuju na nešto događa.

U petak 27. Juna 2014. Godine, napisali smo.

Lana Del Rey je ove sedmice je dosta naslova nakon što je jučer objavila da je odvojila od dečka Barrie-James O'Neill i ponovo kada Barrie je rekao da ne, oni nisu završio njihov odnos. Zbunjena? I mi smo.

Pa sad je još više zbunjuje, jer je ona bila na datum u oba Los Angelesu i New Yorku primećen sa modni fotograf Francesco Carrozzini ovog mjeseca, a insajderi tvrde da je nova romansa već postaje ozbiljno.

Rekao je izvor lista New York Daily News: "Ona je off joj turneju da ga vidim u New Yorku Čak i njegova bivša, Katherine Keating, znaju da smo par.".

Lana zgodan novi momak pogodak za italijanske Glamour, talijanski Vogue, a on ima svoju kompaniju koja čini kreativni filmova - on je režirao Rita Ora i Calvin Harris 'video za I Will Never Let You Down.

Ali je Lana je KLIKOM sa svojim novim fotografom čovjek?

IZVOR: NY VIJESTI

Poznata Hook-Ups 2014