Letnji filmovi: 6 filmova ovog meseca | BA.rickylefilm.com
Događaj

Letnji filmovi: 6 filmova ovog meseca

Letnji filmovi: 6 filmova ovog meseca

Ljeto Filmovi: 6 blockbustera trebate vidjeti

Suočimo se s tim, ljetni TV nije velika, ali srećom kino dolazi do aduti sa šest ljeta filmove koji označite sve naše kutije: prepun akcije, uplifting, osjećati-Šiljo zabava - sa toplom muškaraca i cool žena.

Kick ass žene

Suicide Squad

Najluđoj, najlošiju gomila super-zlikovaca se okupio da formiraju tajni zadatak snagu u ovom stripu kapar, koji će vas navijam za loše momke. Margot Robbie igra bejzbol palicu-mahao Harley Quinn i Cara Delevingne dobija mesnati ulogu kao zla čarobnica. Will Smith pridružuje im se kao Deadshot atentator i Jared Leto je jedan ludi Joker.

Ghostbusters

Ti preoblikovanje sve-ženski reboot 80-tih klasičnih - tako Koga ćeš zvati? Kristen Wiig i Melissa McCarthy, naravno. Kate McKinnon i Leslie Jones čine banda, Chris Hemsworth kao njihov eye candy recepcioner. Smiješno, žestoke i prepune akcije, direktor Bridesmaids 'Paul Feig ima drugu čudovište udario na rukama.

The beefcakes

The Legend of Tarzan

Alexander Skarsgard 's ABS nisu boli reklamne kampanje za Tarzan je 117. Nastup ekrana. Ovaj put stare swinger je namamio natrag u džunglu od strane zli belgijski kapetan (Django Unchained Christoph Waltz). Skarsgard navodno pretrpio ozljedu tijekom scene seksa s Margot Robbie, koji igra više živahna, manje 'damstrel u nevolji' Jane.

Jason Bourne

Matt Damon vraća kao amneziju špijun u petom u nizu (nakon Jeremy Renner ušao u po četvrti film) sa Alicia Vikander glumeći kao glavnu žensku ulogu. Pokupio nekoliko godina nakon nestanka Bourne je, tu je pravovremeno cyber rat placa, plus Julia Stiles se vratio kao Bourne bivši postao čuvar-anđela.

Oni koji su za djecu (ahem)

BFG

A dvadeset četiri metra Mark Rylance možda zvuči zastrašujuće, ali sa Steven Spielberg režira smo u za slatkiš i kreće afera adaptacija Roahld Dahl klasika. Mladi novajlija Ruby Barnhill igra Sophie, usamljeni siroče koji je otet od strane velikih prijateljski giganta. Pripremite se za lijepo, velika nostalgija žurbe.

Finding Dory

Ellen DeGeneres izražava naših omiljenih zaboravan ribe u nastavku Pixar je Finding Nemo. Ovaj put, Dory pokušava da pronađe svoje roditelje nakon sjećanja iz djetinjstva, isplivati ​​na površinu. Novi likovi uključuju morskih lavova Kormilo i Fluke mora lavova, igra Dominic West andIdris Elba.