Margot Robbie na njenim ritualima pred događajima | BA.rickylefilm.com
Događaj

Margot Robbie na njenim ritualima pred događajima

Margot Robbie na njenim ritualima pred događajima

Margot Robbie otkriva iznenađujuće ritual ona kune prije svakog događaja i akcija kako da joj crveni tepih izgled

Ikada zapitali kako Margot Robbie se sprema za velike događaje i nagrada pokazuje? Dobili smo nisko-dole.

Margot Robbie može biti nominovan za Oskara Hollywood starleta, ali bez obzira na njen slavu i bogatstvo, ona je ponovo dokazao vremena i vremena da je ona jednako skromni kao Average Joe. Mislim, ona živjela u Clapham sa četiri Cimeri i provodili u Infernos vikendom - mogla biti više 'normalno'? Pa, kao naš intervju sa zvezdom ateste, da ona može.

U slučaju da nisi primijetio, Margot je hogging naslove i crvenih tepiha ove nagrade sezone zahvaljujući svojoj ulozi u kritički priznatom biografskom filmu, ja, Tonya. Ona je nominiran za Zlatni globus, BAFTA i, naravno, njena navedenih Oscar nod. A uz takvo priznanje dolazi beskrajne nastupa događaja (kao što je zapravo prikazano do rekao nagrada pokazuje) i filma širom svijeta premijere - od kojih su svi 27-godišnja australijska glumica je više nego nekada do sada.

Ali s takvim zauzet raspored i beskrajna putovanja, kako se ona ostati normalan? I, što je još važnije, kako se ona olakšati živce pred nagradu šou? Kada je postavila, većina poznatih ličnosti imaju isti vrli odgovore - meditacija, joga ili bilo najnovije wellness trend je u to vrijeme. Međutim, budući da je ikada-tako-relatable (i pravi AF) samouprave, Margot je imala vrlo drugačiji odgovor kad GLAMOUR uhvaćen s njom.

"To je normalno prilično užurbano sa leti u i van, tako da stvarno nemam rutinu postaviti, po recimo", rekao nam je. "Kad god Spremam se za veliki događaj ili nagradu show, moje prijateljice dođi i pijemo šampanjac. Na taj način je nekako zabavnije. U stvari, ponekad je zabavnije spremamo nego će to veliki događaj. "

Tako je, umjesto uzimajući joj zen na pre veliki događaj, ona je domaćin što zvuči kao najbolje unaprijed pića ikad - baš kada smo pomislili da ne može da je volim više!

Između šampanjac gutljaja i girly razgovore, Margot se uklapa u glam tim imenovanjima, što je kako je stalno ubija crvenom tepihu. "Ja ne znam kako da išta uradim, to je sve šminkeri", otkriva ona. Savršen primjer je njezin pogled na nedavnoj sam Tonya premijeru u Londonu.

Njen šminkera Pati Dubroff objasnila kako je to postigla, rekavši: ". Ja sam vrlo nježan kontura i cool vrhunac mekom breskva roza ispiranje sve iz Rodial ikone Collection paleta"

Otkrivajući kako je daje Margot da svijetle očiju izgled, dodala je: ". Ja se koristi mat tupe hlad odozgo palete područje oko očiju i tada su grafički bijele eyeliner na lashline"

Još jednom, Margot dokazuje da je naš krajnji djevojka zaljubljena i daje nam savršen izgovor da razbije bocu šampanjca. Cheers to to!

Evo kako možete dobiti tačan izgled.