Margot Robbie Oskars 2018 kako je osvojila crveni tepih | BA.rickylefilm.com
Događaj

Margot Robbie Oskars 2018 kako je osvojila crveni tepih

Margot Robbie Oskars 2018 kako je osvojila crveni tepih

Kako Margot Robbie je osvojio crveni tepih

Za početak, potpuno smo pozdravljamo #AskHerMore kampanja - inicijativu dizajniran da se novinarima da postavljaju holivudskih zvijezda o svom radu, a ne samo ono što oni nose.

Da, ove talentovane glumice treba pitati o poslu koji su tako dobri u i to je zbunjujuće za bilo koga da mislim da smo mi samo želim da znam o čemu dizajner oni nose. Posebno, kada je vjerojatno da su se već tweetovao nje i pritisnite ured dizajnera navedenih glumica su gotovo sigurno već poslao e-mail u svijetu mode informisanje sve novosti.

A ipak, osjeća nepristojno i pomalo seksistički ne bi proslavili slavu Margot Robbie i njena neosporna estetska darovitosti. Mislim, mi bismo rado razgovarati o tome kako zgodan Eddie Redmayne izgleda, ali je njegov outfit nije toliko zanimljiv. Također, bilo bi naivno misliti glumice ne koriste ono što oni nose kao marketinški alat za komunikaciju nešto o njihovim persona. Kako neverovatno Robbie izgleda nije jedini razlog što je super (ipak je čudo da nije bila priznata u smislu nagrada za nju zabavlja performanse u The Wolf of Wall Street), a čovjek ne ona izgleda dobro?

Robbie je Saint Laurent haljini podseća od 70-ih glamura (modna sadašnjih omiljeni decenije); da plunging ogrlica, koja visi na pravim mjestima i dalje ne otkriva policu rascjep; one čiste, labave rukavima; način na koji tkanini zavese tako vješto - to je tako seksi, ali ipak moderan. Glumica odgovara joj outfit sa vintage Van Cleef i ogrlicu Arpels koja je rekla E! News je "vrijedan više od svog života". Elizabeth Taylor bi bio ponosan.

A sada joj novi bob. Prošli su njene duge zlatne brave, umjesto da je otišla na kraći, teksturom stilu. Ne možemo zaustaviti bulji u nju usne previše - upečatljiv mat ruž u boji, koji osjetio mladi, kao i seksi.

Izgleda kao Lauren Bacall i Veronica Lake prešla s modernom Grace Kelly - sparno, glamurozan i nestašna izgleda sve u isto vrijeme. Tu je i malo Kim Basinger u LA Confidential o njoj. Opasna bomba sa hrpe stav i samopouzdanje, Margot Robbie želimo biti u bandi.

Pratite @ella__alexander na Twitteru.

Oscara 2015 Red Carpet Round-Up