Met Gala 2018: 10 skrivenih detalja koje niste primetili | BA.rickylefilm.com
Događaj

Met Gala 2018: 10 skrivenih detalja koje niste primetili

Met Gala 2018: 10 skrivenih detalja koje niste primetili

8 low-key lud detalji nisi primetio iz Met Gala 2017

Ti ćeš biti nerviralo niste uočiti ove.

Mi smo svi vidjeli Met Gala 2017 sjajni crvenom tepihu fotografija i (malo luđi) afterparty Slika, ali pogledaj malo bolje, a mi se klade da postoji nekoliko detalja koje ste propustili.

Ko zna šta je riječ 'svjedoka' značilo na Katy Perry 's frizura? Da li ste primetili kostim spajalica da je Kim Kardashian odlučila da ode bez? Koji je primetio kontroverzni crveni tepih pribora koji Wiz Khalifa izvršena?

Evo 8 ludi detalje iz Met Gala 2017 crveni tepih da ćete biti iznerviran ste propustili.

Madonna je tajna izdržavanje

Oh, Madonna! U 58-godišnji ponovo šokirana s njom camo crvenim tepihom izgled, ali bilo je pljosku koju je nosila (i swigged iz u intervalima) koji su nas najviše zabavite. Možete li vi, Madge.

Katy novi album?

Katy Perry je bio jedan od prisutnih koji zaista ostao na temu Comme des Garcons nosi od glave do pete crvene Masion Margiela izgled. Jedan detalj koji je letio ispod radara je riječ 'svjedoka' koji je izvezen na nju šešir. Međutim, neki pamet korisnika Twittera pogodili da je suptilan nagovještaj u nešto veće: naziv svog novog albuma. Pogledajte ovaj prostor.

Wiz Khalifa je Smokin '

Wiz nije stidljiv o svojoj ljubavi za marihuanu, a on je ostao vjeran formira na Met Gala, kada je došao s spreman valjane pratilac. Nula f * CKS dao.

Kim je bez dijamanata

Kim Kardashian je bez nakita za Met Gala, prateći je zastrašujuće Parizu pljačke koja je održana prošle godine. Govoreći prošle sedmice na Ellen DeGeneres, Kim je rekao:.. [.] "Ne zanima me da pokaže kao način na koji sam nekad to jednostavno nije ko sam više ja zaista ne znam da li bih ikad nositi pravi nakit ponovo. "

Jayden doveo svoju kosu kao svoj dan

Vidim da stvar u Jayden Smith 's rukom? To je njegova kosa. NJEGOVA KOSA. U razgovoru za američki Vogue André Leon, sin Will i Jada Smith je rekao: "A pošto coudn't dovesti svoju sestru kao datum, doveo sam moj stari kosu." Zato što siguran.

Lena Dunham nosi važan pribor

Uz nju Elizabeth Kennedy haljinu, Lena Dunham nosio Planned Parenthood pin, koji je pisao o na Insta.

Jophie živi

Sophie Turner i Joe Jonas su zadržali prilično mirno o njihovom odnosu (koji se prvi put pogodio javnosti u januaru ove godine). Mi smo zabrinuti da bi, prekinulo u ništa, sve do sinoć, kada su primećen zabavljaju i Photobombing Adriana Lima i Nick Jonas na Met Gala afterparty. DA.