Met Gala 2018: Kendall Jenner pomaže pomoćnika na crvenom tepihu | BA.rickylefilm.com
Događaj

Met Gala 2018: Kendall Jenner pomaže pomoćnika na crvenom tepihu

Met Gala 2018: Kendall Jenner pomaže pomoćnika na crvenom tepihu

Gledajte Kendall Jenner sassily potez asistent iz načina na Met Gala crvenom tepihu

SASS!

Od neverovatno haljine do zapanjujuće ljepote izgleda - pa čak i bezobrazan prijedlog crveni tepih - Met Gala 2018. Godine u showbiz događaj godine.

Zvezde su nezadrživo gamižući jedni preko drugih prikupiti pažnju fotografa na crvenom tepihu - i čini se Kendall Jenner je bio oduševljen da biste dobili savršenu sliku. Toliko stalo, u stvari, da je naizgled preselila asistent iz način da uhvatim snimak.

U video koji radi rundi na društvenim medijima, Kendall se može vidjeti sassily stavljajući joj ruku na muškom asistent pre nego što joj je fotografija snimljena. Awks.

[Twitter id = "993722861578731522"]

U Twittersphere otišao u kolaps preko snimke, sa dosta tweetova od šokirala društvenih medija korisnika.

[Twitter id = "993642461137289217"]

"Ko ne Kendall misli da je li vas vidim push da je sigurnost tipa iz načina ??,?!", Upitao je jedan, dok je drugi dodao: "Kendall Jenner pokazuje do #MetGala u većini blag outfit toalet papir i imao hrabrosti da gura jedan od sirovina s puta koji je samo radio svoj posao na tepihu #rude. "

Kao i svake godine, postoji gomila ljudi (uglavnom na Twitteru) koji su manje nego zadovoljni krojački ponudom na Met Gala crvenom tepihu. Nije trebalo dugo da se tweetove i meme da se kotrlja u.

#metgala do sada očekivanje vs stvarnosti pic.twitter.com/M0hfQG8Lda

- (っ ◔◡◔) っ (@heather_mousie) 7 Maj 2018

Iskreno, ne znam ni zašto su ti Poznati dolaze na događaj ako se neće prati temu? #MetGala pic.twitter.com/OQ3nIxsAPi

- Alyssa Rachelle M. (@AlyssaRachelleM) 7 maj 2018

Događaj, formalno poznat kao Costume Institute Gala, dešava svakog prvog ponedjeljka u maju i je prikupljanje sredstava posvećen New Yorku Metropolitan Museum of Costume Institute Art-a, poznat je Anna Wintour Costume centar, u počast američkoj Vogue urednik šef, koji je bio član stolica gala muzeja od 1995. Godine.

Svake godine slavne don neke od svojih najneverovatnijih haljine da stane na temu, koja je ove godine 'nebeskih tela: Moda i katoličke mašte ", a svi smo znali da će to biti super kontroverzna - a to nije razočarao.