Metoda pet koraka za spavanje | BA.rickylefilm.com
Događaj

Metoda pet koraka za spavanje

Metoda pet koraka za spavanje

Metoda u pet koraka za zaspi (čak i kada imate najgori nesanicu)

Slatki snovi.

Ako ste bolesni brojanja ovaca u pokušaju da zadremate, osećamo vas.

Pokušaj da se izliječiti vaše nesanice je podvig - ali jedna žena misli da ima rješenje. U stvari, Nicola Elliot je tako uvjeren po snu -inducing metodu koja je izgradila brend oko njega.

Nicola je osnivač NEOM Organics - 100% prirodni, terapeutski brend. Pitali smo Nicola dijeliti jednostavna metoda za konačno zaspao.

Korak 1: Priprema vašoj spavaćoj sobi pažljivo za dobar san je od suštinske važnosti, kaže Nikola. Vaša soba treba uvijek biti miran prostor za spavanje; svjetlo, prozračan i nereda-free. Sve tehnologije u svoju sobu treba isključiti nekoliko sati prije nego što odete u krevet. "To je apsolutni imperativ ili plavo svetlo radi protiv vas", objašnjava ona.

Korak dva: Nicola predlaže paleći NEOM Tranquility Mirisna svijeća dva sata prije spavanja. Kako je objasnio: "To je prepun 19. Najčistije moguće eterična ulja i počnu ispunjava prostoriju nakon 15 minuta, pa nakon pola sata, dovoljno mirisa je u sobi, tako da ću početi opuštanje kao što udišete u zrak."

Korak tri: Pokrenite sebe kupanje i prelijte dva capfuls nekog eteričnog ulja u toplom tekućom vodom. 10-15 minuta potopite je optimum za ulja za ulazak u krvotok putem inhalacije i apsorpcije. Maksimizira dalje radi jednostavnog umu tehnika disanja. Kako? Udahnite kroz nos za sedam sekundi, a kroz usta polako za 11 sekundi smanjiti otkucaje srca.

Četvrti korak: Nakon kupanja, ne žuri previše brzo da se spremim. Provedite nekoliko minuta vodeći računa; nježno umasirajte ulje tijelo po celom telu, uključujući i tabane dok diše duboko udahnuti miris - ulja će raditi udisanjem i apsorpciju. Su veliki za pomaže vam se opustite prije spavanja par tableta magnezija ili sprej magnezijuma.

Korak pet: Kada ste spremni za krevet (malo čitanje često pomaže, kaže Nicola), ugasi svijeću da gori u svoju spavaću sobu i SPRITZ jastuk sa NEOM Perfect noći spavanja jastuk Mist. Miris zahvata na slučaj jastuk i ponovno izdanjima kroz noć.

Slatki snovi!

Ako ste u potrazi za još više načina za zadremate, pročitajte najbolje savete glamura tima za zaspao.