Mišel Mone na Hey Its OK Podcast | BA.rickylefilm.com
Događaj

Mišel Mone na Hey Its OK Podcast

Mišel Mone na Hey Its OK Podcast

Baroness Michelle Mone: "Predomislio sam ormar za Dom lordova"

Michelle Mone otkriva svoje pravo misli o dressing prikladno za vaše radno mjesto.

Baroness, OBE preduzetnik i all-round Žena šef Michelle Mone pridružio GLAMOUR urednik-u-glavni Jo Elvin i direktor Zabava Helen Whittaker za ove sedmice Hej redu podcast gdje je priznala da mijenja svoju garderobu Kad će ona počinje da radi u Domu lordova.

Osvrčući se na svoj prvi dan, u donjem rublju kraljica je rekao: "Nosila sam haljinu iznad koljena, pokazao malo dekolte i to je bilo bez rukava previše I ja sam se brzo rekao:" Ne, ne, ne to nije kako se oblače.. ' "

Slušajte u potpunosti podcast ispod:

45-godišnji i majka-of-tri, koji je upravo lansirao svoj najnoviji poduhvat Michelle Mone Interijeri, onda je objasnio svoje stavove o radnom mjestu oblačenje, rekavši da je to jako ovisi o poslu radite.

"Ako radite u uredu advokata ne možete da se pojavi sa obukom cipele i kratke suknje i sve ostalo", objasnila je ona. "Za mene, ja imaju tendenciju da imaju vrlo skup način o tome kako se oblačim za Dom lordova."

Međutim, to je nije spriječilo dressing način ona želi za poslovnu stranu svoje karijere. "U poslu sam uvijek ohrabruje žene da budu sami i da se osjećaju seksi. Za sastanak odbora bih dobiti feniranje. Nisam bio previše uplašen da pokažem dekolte, jer sam bio u tom poslovanje", dodala je ona.

"Ako se ne osjećam seksi, uvjeren ili dobar sa onim što nosim u poslovnom sastanku ili da idem da se bavi, neću izvesti."

Mone, koji je globalni govornik i mentor (ozbiljno, ima li nešto ona to ne ?!) i dijele poruku inspiracije za podcast slušatelja, rekavši: "Ja sam napustio školu u 15 bez kvalifikacija i sada 'm a Baroness u domu lordova i odgojen u radničkoj klasi području. Tako da mislim da al decu tamo, to možete učiniti previše. "

Ona je pričala o svom poglede na tamnim konjima i ono što ona stvarno misli o tome da je plan B.

Naša uređivanje od chicest, najseksi donje rublje za ljeto