Najbolji mala parfema za odmor: mali mirisi | BA.rickylefilm.com
Događaj

Najbolji mala parfema za odmor: mali mirisi

Najbolji mala parfema za odmor: mali mirisi

7 holiday-friendly parfemi

Umoran od nošenje oko pune veličine parfema dok je na odmoru ili kada je pakovanje za putovanje daleko? To je gdje se mali, holiday-friendly veličine mirise doći u prilično zgodan.

Od slatka roler verzije svoj omiljeni miris dinky male staklene boce, te 7 mirise su idealni za nošenje on-the-go.

Bacite pogled na naš Top travel-friendly small parfemi za vaš ljetni odmor ovdje.

Eau Rose Rollerball, 32 €, Diptyque
Lijepo upakovan i puni intenzivne cvjetne note, Diptyque je Eau Rose je klasični favorit razlogom. Ovaj praktični Rollerball je mala, slatka i može da stane u čak i najmanji od torbe ili nositi dodaci.

Chance Eau Fraiche Twist i sprej, 63 €, Chanel
Krajnji luksuz, Chanel parfem nije samo za sedenje na lijepo Instagrammable toaletni stol - može se spritzed u pokretu.

Pačulija i Fresh Rose mirisa, 25 €, Kiehl je
ovo neodoljivo kompaktni 30ml parfema je idealan za vikend ili duži odmor. Na pačuli i Rose Miris je također simpatično svjež, cvjetni i lijepa.

La Tulipe Rollerball, 47 €, Byredo
Ovo slasno luksuzni mirisna ulje je odličan način da se vaše Byredo fix bez razbijanje banke previše! Roler dolazi u različitim mirisima, ali La Tulipe je naš trenutni favorit.

Basil & Neroli 30ml, 43 €, Jo Malone
Svi Jo Malone 30ml Mirisi su savršeni za oduzimanje zbog svoje kompaktnosti, praktične veličine. Naš najnoviji omiljeni miris je najveći predstojeći puštanje brenda godine: Basil & Neroli, u septembru. Pop ovo na listu želja, au međuvremenu pokupiti bilo koju od Jo Malone je drugi sanjive parfema u manjim verziji.

Kolekcija Voyage: Elle, 60 €, Miller Harris
Ponekad jedan parfem na duži odmor jednostavno nije dovoljno, zbog čega je ovaj paket od tri 14ml mirisa čini prilično genije kupiti. Naših omiljenih u grupi? To mora biti Tangerine Vert, zbog svojih raskošnih citrusnim mirisom.

My Little Chloe, 30 €, Chloe
Want Francuskinja-šik on-the-go? Sada možete s Chloe ozbiljno šarmantan mini mirisa. Velika vijest je da oni nisu previše skupo, bilo.