Naši omiljeni filmovi i filmovi | BA.rickylefilm.com
Događaj

Naši omiljeni filmovi i filmovi

Naši omiljeni filmovi i filmovi

Filmova Tim GLAMOUR mogu gledati ponovo vremena i vremena

Novo istraživanje ove sedmice je otkrila da je 72% Britanaca ponovo gledati svoje omiljene film u prosjeku 29 puta u životu. Možemo imati previše dobra stvar? Pa, očigledno nije. Ljudi na Sky izlaze na ulice sa svojim tablama i pitao ljude šta film vole gledati iznova i iznova. Indiana Jones osigurao prvo mjesto, sa Star Wars dolazi u drugom, i Povratak u budućnost dolazi u trećem.

Zanimljivo, Titanic i napravio Top 10 (devetoj poziciji) i da, znamo da je to veliki film - ali to je samo tako dugo. Ako ste gledali klasične Kate Winslet i Leonardo DiCaprio film 29 puta (sa trajanje od 210 minuta), bit ćete proveli 6.090 minuta svog života da ga gledate. Ti nikad ne dobiti to vrijeme nazad!

Pitali smo Team GLAMOUR ono film vole da se iznova i iznova gledati - oni mogli znati skriptu riječ po riječ, ali oni jednostavno ne mogu sami zaustaviti pritiskom na igru.

Jo Elvin, urednik

Život Brian. Spinal Tap. Masti. Goodfellas. Oni nikada ostariti. Ikad.

Amy Warren, PA uredniku

Mine nekad Notting Hill - Ne znam zašto, ali to je pravilno miks između malo šašav, ali tipično engleski Hugh Grant i napora prekrasne Julia Roberts, ljubavna priča. Ali ne možete zaboraviti ludi velški čovjek Spike!

Claire Matthiae, igrani film Režija

Gledala sam kako izgubiti Guy za 10 dana iznova i iznova. Htio sam da budem Andie Anderson je 'Kako' djevojka!

Amy Abrahams, zamjenik načelnika Sub urednika

Kad mi je bilo 15, bio sam opsjednut Pump Up The Volume i da će ga gledati stalno. Imao sam ga na VHS-u i nosio dalje traku. Bio sam totalno opčinjen Christian Slater i film apelovao na mom angsty, buntovne tinejdžerske sebe.

Sada, mogao bih opet i opet gledati (Ang Lee-a) Sense and Sensibility. To je malo porodice omiljeni me toliko podsjeća na moju sestru. I A Room With A View - Jasno sam imao stvar period drama.

Video sam i The Rocky Horror Picture Show više puta nego što se sjećam i ja mogu recitovati svaku riječ. No laž. Mogu ja prokleto dobra izvedba Sweet Transvestit na karaoke.

Philippa Pearne, Beauty Urednik

The Life Of David Gale - Ne mogu da kucam bez emocionalan! Volim i Message in a Bottle - Imam devojčicu zaljubljena u Robyn Wright.

Sarah Jossel, Beauty Writer

Armageddon - i ja i dalje plačem svaki put Bruce Willis skokova!

James Conrad Williams, urednika

Za mene je to bacanje-up između Star Wars, The Goonies i Back To The Future. Oh i Dirty Dancing! I bio sam tako dobro tamo i gotovo je zvučalo Butch!

Godine 1987., Patrick je glumio u niskobudžetnim Dirty Dancing, namijenjen da se prikazuje u bioskopima za jedan vikend prije odlaska direktno na DVD (sorry - video). Stvari nisu baš tako ispalo i umjesto toga film je izazvao spin-off i muzičke produkcije svih strana svijeta.

Helen Whitaker, Zabava Urednik

Imam film ukusa neko zaglavio u 80-im. Stvari gledam iznova i iznova, ili kada su na TV-u (koji sa svim modernim rasporedima ponekad je tri puta u vikend) su Povratak u budućnost, Spaceballs, The Goonies, Desperately Seeking Susan, Pretty in Pink, The Lost Boys.

Moje koncesiju na drugu eru je Gospodo vole plavuše. Vole.

Natalie Hartley, Moda direktor

Grijača i True Romance!

Dominique Temple, Beauty pomoćnik

The Wedding Date - Toliko sam opsjednut, zapravo gledati ga jednom tjedno i brzo naprijed da mi je omiljeni dijelova i onda gledati cijeli film barem jednom mjesečno. Moraš ljubavi Dermot Mulroney!

Konja Whisper - Imam tajni zaljubljena u Roberta Redforda (bez naslijedila od mame sumnje).

Kako izgubiti Guy In 10 Days - Samo nikad ne stari - ja sam čežnja za How To Lose A Guy In 10 Dana 2!

Lisa Cowan, Features Urednik

Ja sam tužan gubitnik kada je u pitanju broj puta sam gledao moj omiljeni filmovi: Ferris Bueller Dan Off, Bridget Jones 'Diary, mladin otac, Heathers, Pretty Woman.

Dobro i nostalgičan, svakog. Ovo je pregled kad sam sama kod kuće (volim taj film previše, usput!) I bez mog visoko čelo muž pokušava da ometa raspored gledanja!

Leanne Bayley, Vijesti Urednik

Nisam mogao sretno gledati The Devil Wears Prada iznova i iznova (Miranda Priestly: "To je sve...."), Volim sve što ima ples rutinu, Honey, Step Up, takve gluposti, i ne možete pobijediti imati malo jecaj na Bette Midler u Plaže. A ako Pretty Woman dođe na televiziji, ja ću UVIJEK gledam. Ko ne voli kad Julia Roberts ", kaže," Velika greška. Big. VELIKI '?!

Hanna Woodside, Karakteristike i zabava Writer

Tragičan, znam, ali ja sam vjerojatno gledao Dnevnik Bridget Jones (prvi) mnogo više od 29 puta. To je 97 minuta čiste udobnost gledanja. Ako me sada zaustavio i zamolio me da odglume ceo film, reproduciranje svih dijelova, mogao bih i bi.

Lauren Smith, Junior Vijesti pisac i urednik društvenih medija

Mean Girls, 10 Things I Hate About You, Singing in the Rain, The Lion King / Beauty and the Beast (nemojte me suditi), Anchorman, da je Pavle Rudd film gdje je nema prijatelje - I Love You Man - moj zaručnik Andy je opsjednut Paul Rudd i čini me da gledam to.

Hannah Powell, Junior Karakteristike Urednik

13 Going On 30, Anchorman, Crna riba.

Michelle korpusa, viši Sub Urednik

Reći ništa ili Lost Boys - John 'sam joj dao svoje srce, ona mi je dala olovku' Cusack i Kiefer Sutherland sve mlade, opasna i Vampire-y. I The Goonies, samo jer ne mogu da gledam to ako je na TV-u.

Helen Placito, odgovorni urednik

Francuski Priključak 1 i 2, - baš tako briljantno izazivački od prljavi '70s kriminala; Zatvorim oči - jer ima dva od mojih omiljenih glumaca, Clive Owen i Sakia Reeves kao brat i sestra - koji spavaju zajedno !; Howards End - zanosno i šokantan; Sve o mojoj majci, neobičan, ekscentričan Almodovar, ali većina emocionalno zadovoljavajući drame.

Lindsay Frankel, pomoćnik urednika

Kad je Harry Met Sally.

Love Nora Ehpron, volim svaki red u filmu, plače svaki put, čak sam prišao prolaz na to morao biti ti (iako je morao biti Frank Sinatra verzije muž rekao Harry CJ je previše cheesy).

Lucy Walker, Šoping Urednik

Clueless, za modnu i duhovit jedan-obloge.

Laura Johnson, glavni Sub urednik

Ništa s Marilyn Monroe u - Imam 'blago' opsesija! Ili Chitty Chitty Bang Bang za čistu teror djeteta Catcher.

Lucy Slade, direktor Slika

Terrance Malicks Dani raja - Richard Gere (u svom najzgodniji) i Brooke Adams (tako lijepa). Kinematografije je prekrasna, glas iz pozadine zaista kreće. Gere i Adams izgledaju tako prokleto vruće zajedno. I iz stila tačke to je jedan od mojih omiljenih epoha.

Ali mislim da je moj guilty pleasure film The Notebook. Znam! tako neoriginalan. Ali to je Gos i ta scena na jezeru na kiši. 'Nuff said.

Koji je Vaš fave film? Tweet nas @GlamourMagUK.

Studija je naručio Sky Store Buy & Keep, servis koji vam omogućuje preuzimanje bilo koji HD film direktno na TV da bi, uz dodatni bonus primanja kopiju DVD-u stativu.

All-Time Greatest Movie Makeovers