Netflix je sakupljao rančev Danny Masterson zbog optužbi za silovanje | BA.rickylefilm.com
Događaj

Netflix je sakupljao rančev Danny Masterson zbog optužbi za silovanje

Netflix je sakupljao rančev Danny Masterson zbog optužbi za silovanje

Netflix otpustio The Ranch Danny Masterson preko silovanja optužbi

Glumac je optužen po četiri žene silovanja

Danny Masterson je otpušten iz Netflix proizvodnje, The Ranch sljedeći silovanje optužbama.

U 41-godišnji glumac je optužen po četiri odvojena žene. Los Angeles County okružnog tužioca i Policijskoj upravi Los Angeles se trenutno istražuje navode.

Uslugu pretplate TV su odlučili da pišu Danny lik iz emisije nakon većim pritiskom.

U saopštenju objavljenom u utorak, Netflix je izjavio: "Kao rezultat dugogodišnje diskusije, Netflix i proizvođači su pisali Danny Masterson od The Ranch.

"Jučer je bio njegov posljednji dan u emisiji, a proizvodnja će se nastaviti početkom 2018 bez njega."

Masterson i dalje negira optužbe da je nasilno silovao četiri žene od kojih je jedan bio je seks u tom trenutku.

Tri su ga optuživali su Sajentolozi u vrijeme njihovog navodnog napada.

Žrtva je podnio izvještaj u 2016. Godini, uz podršku bivšeg sajentolog Leah Remini. Rekla je policiji da ju je silovao Materson u decembru 2001. Godine, au jednom trenutku izgubio svijest.

Žrtva B snimio izvještaj 2004. Optužujući Masterson silovanja prošle godine rekavši da gušio i ošamario tokom čina.

Ona je suočena Netflix izvršni Andy Yeatman dva dana da pita ono što kompanija radi kao odgovor na koji su ga optuživali.

Huffiest prijavio da je direktor Global Kids sadržaj je prišao za vrijeme njegove kćeri fudbalske igre i pitali kako su planirali da odgovori na nasilnog seksualnog zlostavljanja tvrdnje PROTIV glumca.

On je odgovorio rekavši da dok Netflix uzima navode o bludne radnje ozbiljno, ali u ovom konkretnom slučaju "mi im ne vjerujem."

Žena je tada sebe otkrio kao jedan od njegovih optuživali.

Netflix je potvrdio razmjenu dogodilo, ali je rekao Yeatman opaske bili "neoprezni, neinformisani i ne predstavljaju stavove kompanije."

Žrtva C je rekao da Masterson dala vina što ju je osjećati čudno. On ju je potom odveo u krevet i navodno nastavio da je siluje.

Glumac je izrazio razočarenje zbog odluke da se u Huffington Post, kaže: ". Ja sam očito jako razočaran odlukom Netflix da napišem moj lik off The Ranch Od prvog dana sam negirali su nečuveno optužbe protiv mene provedbu zakona istražuje ove. Tvrdi da prije više od 15 godina i utvrdio da budu bez osnova.

"Nikada nisam bio optužen za zločin, a kamoli osuđen za jedan. U ovoj zemlji ste nevinim dok se ne dokaže da je kriv. Međutim, u trenutnoj klimi, čini se kao da se pretpostavlja kriv u trenutku kad su optuženi".

On je treći radnik da je smijenjen zbog Netflix u posljednjih mjesec dana - nakon što je Kevin Spacey je pusti iz House of Cards i Louis CK je i otkaz.