NutriBullet pregled: sokovi, dijeta i detox recepti | BA.rickylefilm.com
Događaj

NutriBullet pregled: sokovi, dijeta i detox recepti

NutriBullet pregled: sokovi, dijeta i detox recepti

U NutriBullet detox dijeta pregled

Nikad nisam bio neko ko je bio u najnovije zdrave hrane ludost. Jedva sam ići u teretanu i iskreno, nisam uvjeren Verujem u cjelini "Juicing" stvar - ako želite da hranjive tvari iz šargarepe trebate vlakana, zar ne? Ne samo voda koja se istiskuje iz tako sigurno da jedemo tu prokletu stvar.

Ali, kada mi je urednik rekao radi se samo o tome kako dobro vojvotkinje od Cambridgea 's "tajno oružje", u NutriBullet, zaista, mislio sam da ću eksperimentirati.

USP je NutriBullet je u tome što ne sok, umjesto stapa voće i povrće, tako da možete probaviti kože, (koji su često najviše vrli dijelova), kao i meso i vodu. Noževi su dovoljno snažan da melju orašasti plodovi i sjemenke, što znači da možete dodati različite vitamine, minerale i grupe hrane u miks. Kao NutriBullet pravilu, sve mješavine mora imati najmanje 50% želeniša (naime blitva, špinat, kelj, itd), što znači da je vaš voća šećere uvek uravnotežena napolje.

Odlučio sam da neću učiniti punim "Detox" (ni pod kojim okolnostima ne želim propustiti na kafu za cijeli pet dana), ali ja bih krenuti na uvodnom pet dana Nutri plan da vidimo šta sadrže sokove zajedno s mojom normalnom dijeta će učiniti. Ako nisam izrezivanja vina i sviđa, da li bih ipak dobiti koristi od NutriBullet sokova? Sa nekom vrstom NutriBullet-plan-za-normalna žena na umu, nastanio se na dva sokova dnevno. Jedan sok zamijenjen doručak i onda drugi sam imao uz ručak i jeli večeru kao i obično.

Tim u NutriBullet me je poslao 10 recepata da probam preko mojih pet dana relacije. Svaki je dizajniran ciljati na određenom području; za bolje kože, za antioksidansi, za kontrolu tjelesne težine, za bolji imunitet, možete dobiti drift...

Tokom sedmice sam vodio dnevnik onoga što spoj sam popila, uključujući sastojke, kako puna mi je bilo i kako ugodno su bili. Ovo je navedeno u galeriji ispod.

Zaključak:

  • Ako nemate veliku količinu raspoloživog dohotka, dobiti svoj NutriBullet sastojaka je skupo - posebno kao dodataka zdrave hrane, sjemena i sl su na vrhu hrane trebate kupiti za svoj normalan obrok. Naravno, kada imate svoju opremu zdrave hrane (Matcha prah, chai sjemenke, SuperGreen u prahu i sl), košta oko 50 € bez voća i povrća, to će trajati vas do tri mjeseca, ali to nije realno za one pojas za gotovinu da ima dva NutriBullet recept sokova dnevno.
  • Plus point finansijski je da NutriBullet troškovi ispod 100 €. Razmislite o tome ovako. To je u suštini jako, jako dobar blender, a ako ste u potrazi za kupiti jedan od tih, da bi se gledajući puno više od toga.
  • Kada kupujete mašinu hrane, moram da budem siguran da je to čišćenje je * super * brzo i bezbolno. Ne mogu vam objasniti kako je lako čišćenje NutriBullet, vi doslovno samo očistili kup. Ne samo da je ovo pobjednik u odjelu za higijenu, ali ja sam otvoren za "fijuk" nešto, čak i ako sam u žurbi (koji je, usput, ja uvijek sam) koliko je potrebno sve od oko dvije sekunde da učiniti.
  • Da, neki od recepata su neukusne, najblaže rečeno, ali sam uživao nakon NutriBullet plan. Lako je, možete odabrati samo da prate recepte želite, uključujući i svoje, i uključivanjem sokovi u moju dijetu, primijetio sam da sam manje umorna, moja koža je manje suha i sam napravio više zdrave izbore. Naravno, nemam pojma da li antioksidansi su utjecaj imali, ali nešto je bolje!
  • A mana je vrijeme koje je potrebno da bi se sokovi ako sljedeće preporučene receptima za početnika. Međutim, ja mogu samo zamisliti kako ste pronašli one koje vam se sviđa, da ćete završiti znajući da ih napamet što će cijeli proces mnogo brže.
  • Iako nije to radio za mršavljenje, osećam mnogo manje naduto i, začudo, upaljač. Naravno, to bi moglo biti samo zato što znam da radim nešto proaktivan, ali sve što je važno je kako se osjećate, zar ne?

Preporuke:

  • Izaberite oko šest recepte ćete držati i rotirati ih. Problem sa radim nešto poput 10 različitih recepata preko pet dana je da je samo jedan od njih može sadržavati kelj, samo jedan od njih može sadržavati maline, a samo jedan od njih može sadržavati dinja. Ne možete kupiti kale po list, ili maline od maline ili dinja po parče što znači do kraja od pet dana, to je sve van i prehrambenog otpada je na svih vremena visok. Javljanjem nekoliko šta vam se dopada, to je vjerojatno da sadrži barem neke od istih sastojaka, što znači da bi se povećala upotreba hrane.
  • Krenuti koristeći spanać kao zeleno bazu. Uvijek sam jeo mnogo kelj i blitva, ali da je sirovo u sok je druga igra. Ako ne radi se polako na to, da ćete rizikuje da bude odložena.
  • Ako ste stvarno mrzim ukus nešto, ne bojte se skrene sa seta receptima. Uvijek zamijeniti zelje zelenilom i voće sa plodovima tako se održava ravnotežu, ali možete igrati stvari. Bolje je da se zabrani neke mješavine nego ostavim sve zajedno.

Ono što stručnjak kaže:

Razgovarao sam sa Arabella Arkwright, profesionalni nutricionista i suosnivač Piccolo Ploča, da pita njen savjet o prednostima sokova bogatih i najbolji način da se uključi u vaš stil života:

"Juicing s receptima, koje uključuje porcije povrća, kao i voće može imati značajne zdravstvene beneficije, jer to znači da pojedinci mogu biti lakše pogoditi preporučene ciljeve između 6-8 povrća dnevno. Kroz Juicing, istovremeno zadržavanje neke pulpe u receptu, možete konzumirati optimalnu količinu povrća na efikasan način, kao i sorte.

Izvlačenjem tečnost koja sadrži visoku koncentraciju vitamina, minerala i fitonutrijenata iz svježe i organsko voće i povrće, Juicing, može biti prirodan način za tijelo da apsorbuje optimalne vrijednosti i dobiti rafal hranljivih materija. Međutim, to nije zamjena za jelo kao i ti izgubiti neke od kompleksnih vlakana tako dokle god se spremaju sokovi u kombinaciji sa zdravom ishranom je vrlo efikasan i zabavan način da konzumiraju pravo namirnice koje su samo ikada korisno za dugoročno zdravlje i dugovječnost. "

NutriBullet: 8/10

Troškova za hranu, dodatke, sjemenke, orašasti plodovi i tekućine: 94 €. Kupovala sam u Sainsbury, Tesco i Holland & Barrett.

Troškovi NutriBullet: 89 €

Pratite Alice Howarth na Twitteru: @alicejrhowarth

Ponedjeljak

Sok 1: Toxic čišćenje Blast
Recept: 2 šake spanać, 1 srednja kruška, 1 banana, 1 jabuka, 1 šoljica ananasa, 10 oraha, ispunite do maksimuma skladu sa kokosova voda
Taste? Erm, ukusno. Nisam mogao da se naviknem na ovaj sok stvar! To je lagan, ukusan i osjeća zdravo piti.
Fullness? Pa, ja ne osjećam punjena ali osećam zadovoljan.
Punoće nakon tri sata? Ipak zadovoljan.
Feeling? Vrli, to može biti zbog toga što je to moj prvi ali iskreno se dobro.

Sok od 2: Antioksidans
Recept: ½ visok kup spanać, 1 banana, 1 šolja borovnica, 1 kašičica kakao, ½ šolje mango, crta cimeta, ispunite do maksimuma skladu sa bademovo mleko
Taste? Izvrstan, ali previše bogat ručka. To je upravo ona vrsta stvar zdravlja zečica će savjetovati kao "puding zamjene" (dvije riječi koje ne bi trebalo da se kaže u istom dahu), ali nakon degustacije, ja sam nekako na brodu.
Fullness? To je prilično iznenađujuće kako puna će vam "sok" napraviti.
Punoće nakon tri sata? Još uvijek puni.
Feeling? Deblji i na začinjene strani. Možda morati da se naviknu na njega, ali mogu doći oko.

Utorak

Sok 1: Bolje kože
Recept: 1 pregršt spanaća, ¼ krastavac, ¼ avokado, ½ inča đumbira, 1 TBS meda, 1 čaša bademovog mlijeka
Taste? Dobro je. To probao kremasti kombinacijom bademovo mleko i avokada, ali đumbira i meda daju dobru prednost.
Fullness? Siti.
Punoće nakon tri sata? Nisam mogla jesti, ali ne mogu jednako izdržati do ručka.
Feeling? Debele, ali vrlo pitka.

Sok od 2: Citrus Immune Boost
Recept: 1 šaka špinat, ½ šolje zamrznuti mango, ½ šolje smrznuti ananas, ½ šolje šargarepe, ¼ inča kurkume, ½ inča đumbira, ½ limuna juiced, 1 narandža Juiced, 1 čašu vode, 1 TBS semena konoplje
Taste? Dobri Bože, koristeći smrznuto voće je san. Ovo osjeća zdrav, konoplje sjemenke daju malo kriza ali najbolje pomalo je kako rashlađena je.
Punoće nakon tri sata? Nije puna ali dobro.
Feeling? Do sada, tako dobro kada se radi o NutriBullet način života

Srijeda

Sok 1: slobodnih radikala Fighter
Recept: 2 šake blitva, ½ banana, 1 šolja malina, 10 badema, 1 TBS kakao praha, ispunite do maksimuma skladu sa vodom
Taste? Znam da je ovo stvarno zdrav, ali da je izašao ga od špinata do blitva (deblji i jači) ja pronalaženju ove prilično teško da pije. Mislio sam da je spoj banana i malina bi to izvrstan, ali ja samo ne osećam (jesam završim ipak, nasilno).
Fullness? To je tako gusta, bilo bi teško ne osjećati potpunosti.
Punoće nakon tri sata? Još uvijek puni, i dalje je degustacija u usta.
Feeling? To će potrajati da se naviknu na gorčinu "ozbiljnih zelenih", kao NutriBullet tim su se krstili u osnovi ništa to nije spanać.

Sok od 2: Life Booster
Recept: 2 šake kelj, ½ koštice breskve, ½ šolje jagoda, ½ avokada, 10 oraha polovice, 1 TBS chia sjemenke, 1 TBS goji bobica, ispunite do maksimuma skladu sa vodom
Taste? Bolje nego jutros, ako malo na gorak strani ponovo.
Fullness? Puna, to i dalje može biti od mog jutra jednog.
Punoće nakon tri sata? Da, radim dobro na glad stranu stvari.
Feeling? Pa, kelj je mnogo ljepše nego blitva, ali mi nedostaje spanać.

Četvrtak

Sok 1: balans hormona
Recept: 2 šake Butterhead salate, ½ koštice breskve, ½ šolje borovnica, 3 brazilski orasi, 1 kašičica maca prah (zamjenjen sam sa Spirulina u prahu), popuniti do maksimuma skladu sa vodom
Taste? Zašto ne mogu nikada ukus breskve u ovim pića?
Fullness? Verovatno mogao jesti obrok zajedno, ne bi možda bolje rade kao piće uz ručak.
Punoće nakon tri sata? Trebam ručak.
Feeling? Ja stavljam neke ozbiljno dobre stvari u mom telu
* napomena, postoje različite balans hormona recepata za muškarce i žene, jer mi smo, u stvari, drugačije.

Sok od 2: Fontana mladosti
Recept: 2 šake spanać, ½ šolje crnog grožđa, ½ šolje maline, 10 badema, 1 kašičica maca prah (i zamijenio Spirulina u prahu)
Taste? Odlično je vratiti se sa moj verni spanać, dobrog ukusa all round
Fullness? Pun.
Punoće nakon tri sata? Ni u kom slučaju gladi, ali ja sam spreman za nešto što nije tečnost.
Feeling? Da sam, u stvari, osjećaj prilično dobro na ovim sokova.

Petak

Sok 1: Dugotrajnost Elixar
Recept: 2 šake Romaine, ½ avokado, 1 krastavac, 1 šolja dinja, 12 indijski orah, 1 list mente, ispunite do maksimuma skladu sa vodom
Taste? Sviđa mi se ovaj jedan, volim dodao mente i svježinu krastavca. Ima dovoljno toga u ovo stvarno okusiti ga.
Fullness? Cijeli već zato što je u velikoj mjeri na bazi vode recept je Brinem neću biti još dugo...
Fullness nakon tri sata? Gdje je ručak?
Feeling? Sam bio u pravu sve zajedno, sve sa avokadom u njemu je dobitnik ipak sačuvali da pije uz obrok.

Sok od 2: Weightloss Berry Blast
Recept: 2 šake kelj, ½ koštice breskve, 1 šolja borovnica, ½ krastavca, 1 TBS od semena konoplje, 1 TBS od chai sjemenke, napunite do maksimuma skladu sa kokosova voda
Taste? Yum.
Fullness? Koristeći kokosova voda umjesto vode je iznenađujuće mnogo efikasniji kada je u pitanju punjenje sebe up!
Punoće nakon tri sata? Dobro sam.
Feeling? Da ću se iznova i iznova koriste ovaj recept.