Obilazili smo najluđu kancelariju na svetu | BA.rickylefilm.com
Događaj

Obilazili smo najluđu kancelariju na svetu

Obilazili smo najluđu kancelariju na svetu

Uzeli smo u obilazak najboljih ureda u svijetu

Prema LinkedIn Job Satisfaction Izvještaj je objavljen danas, samo dva od pet Britaniji žena (43%) su "vrlo" ili "potpuno" ispunjen na poslu, dok je 57 posto od nas ne bi se rado smanjenje plate biti sretniji na poslu, i 64 posto bi čak i da smanjenje plate da imaju bolji rad-život balans. Ali, možda je odgovor samo da rade u stvarno kick-ass okruženju.

Kao dio predstojeće funkciju povremeno igranje i žena u tech, GLAMOUR dobio sneak peek u švedskom sjedištu kralja Igre - sjedištu mobilne igre mega hit Candy Crush Saga - gdje su ukrašena čajne kuhinje se kao draga kutije i gigant lizalica su kao standard.

Candy Crush Saga: iza kulisa u sjedištu "ženske gaming"

Zašto imamo sastanak u dosadan staru kancelariju kada možete sresti u autobusu, podmornica, ili gigantski viseća? I nisi živio do ste imali doručak u gigantski revolving cupcake karusel. Sebastian Knutsson, glavni kreativni Head & suosnivač kralja Igre, ovo naziva estetska "ozbiljno razigran", a ozbiljno je.

Sigh - zašto ne mogu svaki ured biti ovako cool?

Dobrodošli na Candy Crush Saga HQ - švedskog ureda kralja Igre koji čine. Petnaest novi nivo slatko-slatka puzzle igra se oslobađaju svake srijede, zajedno sa novim nivoima za dva spin-off igre: Jelly Saga i Soda Saga. Jeste li imali doručak u cupcake ringišpil u posljednje vrijeme? Stvarno bi trebalo! Također, oni se okreću. ŠTA.

Vaš ured ima hammocks, zar ne? Ne? Šteta.

Ako niste imali sastanak u jeku sjedište pored kokice, zašto onda još muči?

Jesmo li spomenuti besplatnu hranu? Možete dobiti besplatnu hranu i ovde.

Naravno, tu su anthopomorphic drveća na zidovima ove sobe za sastanke.

To je iza vas. Ova soba sastanak je ukrašen sa astroturf tepihe i masivnim mural Candy Crush vodećih negativac u Bubblegum Troll.

Želite da se opustite u vrijeme ručka? Kao što i priliči dobar tech ured, tu je stol za stolni tenis.

.ili, ako želite, možete zgrabi konzolu za malo i igrati neke XBox dok je sjedio na nekim jastuku kamenje i odmara svoje piće na panj.

Oni su čak i pohraniti svoje stolice na zadovoljavajući način.

Kako to misliš svoj ured ne prenosi na prozorima! Ni odgovaraju presvlake? Kakav barbarskog svijeta učiniti u kojem živimo.

Biblioteka dolazi u kompletu sa lažnom požara (kreće se, ali to je projekcija tako da niko neće opeći) i tone knjiga o animaciji i crtanje.

Uredskog entuzijasti će uživati ​​oni besprijekorno zasebne gomile papir za pisanje, dok slatkiše entuzijasti mogu zazubice preko teglu žele bombone na policama.

Ako želite dati svoj sastanak malo više uzbuđenja, imaju ga na autobus. I ako je to previše prozaično, pokušajte podmornica.

Koji je bolji način da završim putovanje u Candy Crush HQ nego drobljenjem opozicije na stolni nogomet? Da, imamo ozbiljne ured zavist sada. Vrijeme je da počnete sastavljati da želja za HR.