Ono o čemu razmišlja tokom i posle seksa | BA.rickylefilm.com
Događaj

Ono o čemu razmišlja tokom i posle seksa

Ono o čemu razmišlja tokom i posle seksa

Ono što on misli prije nego što... Vrijeme... I nakon seksa

Dakle, to je prastari pitanje - što se događa kroz čoveka umu kada (i on) su goli? I da su misli drugačije prije i nakon seksa? Pa, GLAMOUR ih pitali i - Phew! - oni ne daju mangup ako voskom. I ne, oni ne zamišlja svoje najtoplije bivšima. Ali ono što oni misle o tome će vas iznenaditi!

Ono što on misli... Prije seksa

Grant Stoddard

Evo mala tajna: prije seksa, ja sam više fokusiran na ono što ću učiniti pogrešno nego što ćeš učiniti loše. Tako da su većina muškaraca.

Za mene, evo kako to ide: sjedimo na kraju mog kreveta, a mi se ljube. 'Je li ovo stvarno će se dogoditi? " Mislim, nagadanja sebe. Bio sam late bloomer kao tinejdžer, a iako sam izmislio za spor početak, i dalje me udari vrtlogu straha nepokretna, hormon-zavisni misli svaki put. Posebno prvi put. Trebalo bi biti u potpunosti izgubili u trenutku - ali već sam zabrinuta oko toga da li grudnjak možda ima lukav kopča.

Kao što počne pete. Pitam se da li drugi ljudi misle ovako. Tu je uobičajena percepcija da momci ne znoje detalje. Da drugi ljudi, poput mene, očistili svoje popodne staviti svježe listove na krevetu? Da li će usisati i pažljivo odabrati jednu bocu bijelog vina? Nikad nisam bio ono što ste nazvali glatka, i što moj stan Žena-friendly smiruje živce. Ne mogu biti siguran da li ste primetili moje metodologiju iza romantičnih još kuk izbor pjesmu, ali, wow, ti podizanje kuka tako da ne mogu skliznuti trapericama. To je vjerojatno dobar znak.

Ja sam nevjerojatno uključen, ali živce ometaju ono što se događa (ili, uh-oh, ne) u gaće. Onda odjednom sam spreman da idem, pregovara o tankoj liniji između prikazivanja entuzijazam i balavi svuda te kao Jack Russell.

Želim da imamo vruće, zabava, prljavi vremena. Želim da budem najbolji ste ikada imali. Kako mi ide?

Grant Stoddard je autor rada Stiff: Odgovor Misadventures slučajnog seksperta

Ono što on misli... Tokom seksa

Devin Gordon

Kratak odgovor je hokej. Zapravo ovaj specifičan hokejaš po imenu Alexander Ovečkin. Možda ste čuli za njega, ali vjerojatno ne. Kad god postigne gol, on čini najkraći put za staklo okružuju klizalište i počne mlatiti ga oduševljeno kao neki ludi, Moskovljanin gorila. Sada, mi ne razmišljamo o Aleksandru Ovečkin, jer je to sirova metafora za seks (gooooal!). Razmišljamo o njemu, jer on je nokautirao najmanje tri zuba. Nos je u pogrešnom mjestu na njegovom licu. On pjene na usta. I upravo sada, njegova grozna krigla je jedino da nas sprečavaju da dolazi kao teretni vlak.

Molim te, nemoj to osobno. Naravno da treba da se fokusira na tebe. I mi smo! Svakih pola sekunde. To si ti, onda Ovie, ti, onda Ovie. Razmisli o tome na ovaj način: toplije si, teže moramo koncentrirati na Ovie. Bog nam je dao divan poklon od fizički čin, ali uz okrutno twist da je u cilju da se to uradi u pravu i da vas zadovoljiti - i na taj način povećati nisku mogućnost da se ovo ikada ponovi - moramo zadržati na tome već duže dugo. Koja ne dolazi prirodno našeg roda. Tako da smo neka naš um luta. Za tebe.

U bilo kojem 60 sekundi seksa, hiljadu svakodnevnih stvari mogu takmičiti kroz mozak muškarca. Evo samo dršku misli da je vaš čovjek je gotovo sigurno imao, možda čak iu ovom tačnim redoslijedom: gdje je pakao joj drugu nogu? Ova djevojka sise: neverovatno. Momak u tom fotografija bolje da je njen brat, jer je sveto sranje, zar ne buff. Nemam pojma gdje sam sada. Ova djevojka sise: Ponavljam, neverovatno. Da li je ona samo roll oči? Dupe mi je hladno.

Devin Gordon je izvršni urednik u američkim GQ; @ Devingo913

Ono što on misli... Nakon seksa

Ben Mathis-Lilley

Postoji uobičajena percepcija među damama da muškarci gube interes za svoje partnere nakon seksa. To je neistina. Šta muškarci žele nakon seksa se ne razlikuje od onoga što žele u bilo koje drugo doba dana (uz važan izuzetak da oni više ne žele seks). Postcoital hemikalija u mozgu su brisala njegove inhibicije, ostavljajući ga u stanju zadovoljstva životinja nalik. Naravno, to se dogodilo tako da puno seksa javlja kasno noću, kada je umoran čovjek nakon dugog dana provedenog cijepanje drva i fiksiranje automobile (ili, znate, sjedi za kompjuterom i razgovor na telefon). On želi da spava. Ali, on je sretan da si pored njega. On je samo imao seks sa tobom. Osim ako imate posla s najviše bezdušni gad ili je bio potpuno pijan, on je vjerojatno zaspao na kraju prilično duže druženje s tobom.

E sad, možda vaša situacija je komplikovana, ili se boji posvećenosti - ali neće ući u bilo koji barem do sljedećeg jutra. Dakle, ako nije umoran i želi da ustane iz kreveta, to je da se ne od vas. On samo želi da se pivo ili nešto hrane, ili slušati muziku ili gledati TV, plutajući oko na njegovo prirodno visok; ne govori mnogo, ali žele li tamo svi isti.

Razmišljajte o njemu kao nekoga ko je upravo uzeo neke moćne sedative i otišao gledati zalazak sunca. On želi da mu se pridruže u zahvalnost ovog prekrasnog čudo (aka nastavak funkcioniranja njegovog penisa). I wow, vaše golo telo u svom krevetu - to je čudo! Dakle, molim te, ostani do svoje visoke bledi, a zatim ponovo učiniti sve.

Ben Mathis-Lilley je Slate vesti bloger; @BenMathisLilley