Pilates trike i saveti | BA.rickylefilm.com
Događaj

Pilates trike i saveti

Pilates trike i saveti

Minimalni napora Pilates plan

Mogu li zaista dobiti monter dok perete zube? Hollie Grant mislim tako. I kao lični trener, pilates pro i tvorac metode model, ona treba da zna.

Dok je Metod Model - mix treninga visokog intenziteta, tijelo oblikovanje Pilates i obuku težina će vam pomoći da se poboljša fleksibilnost, baklja masti i ton se sve u jednom - je težak trening koji je veliki hit s wellnessom ratnika kao što je Ella Woodward i Melissa Hemsley, Grant je vjernik u malim promjenama svaki dan da uberu neke velike rezultate.

Pitali smo je da nam pomogne da pronađu načine da faktor u malo više fitness u naše živote - pa evo, ekskluzivno za GLAMOUR, ona dijeli joj kako-na vrh trikovi za poboljšanje kondicije i držanje svaki dan, nije potrebna teretana sjednice:

1. Kada perete zube.

.lean uza zid i povucite prema dolje dok koljena i kukova su na 90 stupnjeva. Držite koliko god možete, steže svoj bum, sve dok ste učinili vaše dvije minute četkanja

2. Kada uzimanje stepenicama.

.really obratite pažnju na vodeću nogu prilikom hodanja gore. Dakle, ako ste korak sa svojim desnom nogom, stavi svoju težinu u desnu nogu i pokušajte da ne odgurnuti lijevu nogu na sve. Ovo pomaže aktivirati svoj gluteus.

3. Kada hoda.

.think o svom stavu. Zamislite komad string u prilogu krunu na glavu. Držite vrat dugo, trtičnu kost ušuškana ispod i trbušnih mišića ucrtana u blago.

4. Pazi na pisanje poruka.

.kad hodate. Dakle, u osnovi, ne radi to! To uzrokuje produženje mišića na vratu koje možete ostaviti sa glavom nagnuta naprijed, što uzrokuje vrat boli i glavobolje.

5. Kada čekaju autobus ili u redu.

.think o tome kako stojite. Mi često imaju jaču nogu da mi imaju tendenciju da daju prednost. Pokušajte da ne stavi sve svoje težine na jednoj nozi ili nagnite kukove sa strane, to može stvoriti nakrivljen karlice na duge staze. Razmatra i ruku nosite torbu, hip odmarate vaše dijete na, ili ruke nosite kupovina u. Pokušajte koristiti obje strane tijela podjednako u svakom trenutku.

6. Kada sjedi za stolom.

.set podsjetnik na telefon ili laptop na svakih sat vremena da hodate po kancelariji. Uzmite istezanje i pokušati da se naslonite malo preko naslona stolice (ako to nije u punoj dužini) da produži svoj gornjem dijelu leđa. Uzmite pec potezu od preplitanja prste iza leđa i stiskao ramena lopatice zajedno.

A ovo je njen ključni potez za svakoga da to svaki dan:

Stotine:

Ova vježba je nevjerojatna na stvaranje izdržljivost trbušnih mišića. Ukoliko mislite koliko dugo stojimo, hodanje i kretanje tokom dana, trbušni mišići imaju veliki, vrlo važan posao da se igra u podršci kičmu. Trbušnih mišića je potrebno da ne samo da će biti jak, ali su izdržljivost.

Lezite na leđa, noge u stola, utisnut kičme (donji dio leđa malo ravno na kat), ruku dugo na vašoj strani s dlanovima na dole. Udahnite za pripremu, pri izdisaju skrenuti rebra dole prema kosti kuka podići glavu i ramena od poda. Stomak treba biti ravna i ključnu kost gola. Dok fleksiji naprijed, početi da pulsira ruke gore i dolje centimetra bez izgubljenog lopatica na pod. Pulse 100 puta prije spuštanja glave, ramena i noge natrag na pod. Kao što ste dobili jači možete početi da se noge dalje od vas (proširena kako bi dijagonale) - jednostavno ne izgubiti otisak.

A sada #GLAMOURHealthChallenge

Dajte nam 30 dana i mi ćemo nadograditi vaše zdravlje i sreću za ljeto, u majskom glamura, od sada. Ili pridružiti #GLAMOURHealthChallenge na Instagram svakog dana ovog mjeseca za potpuno lako, potpuno stealable zdravstvene savjete i trikove iz profesionalce.

@Amy_Abrahams