Pletene etikete nositi jesen zimu 2018 | BA.rickylefilm.com
Događaj

Pletene etikete nositi jesen zimu 2018

Pletene etikete nositi jesen zimu 2018

9 etiketa najbolja trikotaže da zna ove jeseni

Zdravo trikotaža sezone. Ako je ikada postojao razlog da prihvate jesen / zimu 2016. Godine, to je perspektiva snuggling u kul novi džemper, džemper ili roll vrat.

Mi ne treba da extoll vrline veterana trikotaže brendove kao što su Bella Freud, ali koje druge pletu etikete bi trebalo da se ulaže u? Bilo da ste u potrazi za savršenim klasične ribar jumper ili ogroman zrnasto džemper baciti preko prilično haljine ili fine vune jumper na ugurati u svoj visokim strukom suknje i traperice, mi smo zaokružili najpoželjnijih trikotaže marke trebate znati o sada:

Old Harry

Tragaju za savršenom ribar jumper? Stari Harry do spašavanja. Ime je dobio po rock stack koji stoji na kraju Studland u Poole u Dorsetu, brand je rođen od osnivača žele da ponovo isto dobro volio vintage plete su nosili kao djeca. Rezultati su savršeno napravili, pristupačnih cijenom trikotaže da ćete nositi iznova i iznova.
Cijena: 65 € za jumper,
Old Harry

PSC

PSC je nadležnosti nadilazi isključivo pletenina, ali to je kategorija koja se vrlo dobro. Sarkastičan, duhovit parole etikete prigodni su i plesti haljine, roll vrat i skakača. Fanovi uključuju Cara Delevingne i Ellie Goulding.
Cijena: od 115 € za jumper
Pop.See.Cul

Queene i Belle

Dizajner Angela Bell, bivši Pringle of Scotland, uzima voljeni zime spajalice poput parka, sa kapuljačom i polo vrat i rekreira ih u najmekša škotski kašmira. Njen komada daju podcenjena luksuza najosnovnije stavki - koji je želio ne bi želio u vezi toga?
Cijena: Između 450 € i 700 €
Queene i Belle

Hades Vuna

Hades Vuna je brand trikotaže da se vidi u ovoj sezoni. Njegova sell-out The Smiths skakač je već nosila Alexa Chung i brojnim modnim Instagrammers. Made in Škotskoj, etiketa specijalizirana u bendu skakača i ove sezone immortalises proreza, Patti Smith i Sonic Youth. Želimo svaki stil.
Cijena: 160 € za jumper,
Hades Vuna

& Daughter

Publicista-okrenuo-poduzetnik Buffy Reid lansirala svoju brend, i kćer, s njom tata u 2013. Godini, stvarajući odmah nosive, berba-nadahnut ribar plete koje ćete nositi u decenijama koje dolaze. Mi smo opsjednuti.
Cijena: od 190 € za rebraste posade vrat,
i kćer

Claudia Schiffer Pletenina

Supermodel Claudia Schiffer pokrenula kolekciju trikotaže debi ove sezone, inspirisan svojim putovanjima u Španiji - štap dosta zarđale crvene i naranče, kao i obrasce inspiriran drevnim pločicama i nasledstvo tepiha. Ako želite pronaći trikotaže koja će uljepšati najjadnije zimskim danima, ovo je za vas.
Cijena: od 192 € za pončo,
Claudia Schiffer u Shopbop

Fanclub

East London je Fanclub stvoriti sve svoje trikotaže u Yorkshire. Pomislite na etiketi kao vrhunski kič - pikselizovane gorila i zec skakača, to nije napomenuti da Kimye skakač koji je viđen svuda prošlog Božića. Razigran, šaren i zabavan, Fanclub ima tona ličnosti.
Cijena: od 180 € - 280 € za skakača.
FanClub

Begg & Co

Baštine Scottish brend Begg & Co slavi svoj 150. Rođendan ove jeseni, pa je pošteno reći da imaju što prekrasnim kašmira šalove svodi na likovne umjetnosti. Umiremo da se naše ruke na slici tartan stil, savršen za održavanje topline na hladno zimske noći.
Cijena: od 95 € - 270 € za šal od kašmira,
Begg & Co

Mint Velvet

Znaš one zime osnove imate koji želite bili tako malo toplije? Glave do Mint Velvet, čiji je super meka pletenina opseg je svestran, bezvremenski i tako vrlo ugodno.
Cijena: od 59 €,
Mint Velvet