Posh People: Inside Tatler BBC dokumentarni film | BA.rickylefilm.com
Događaj

Posh People: Inside Tatler BBC dokumentarni film

Posh People: Inside Tatler BBC dokumentarni film

Posh Ljudi: Inside Tatler = naš novi fave program

Ako niste gledate Posh Ljudi: Inside Tatler sinoć - Šta si radio?

Fly-on-the-zid dokumentarac koji je obećao da će podići poklopac na dnevnom dešavanja iza scene na poshest objavljivanja u Velikoj Britaniji nije razočarao.

Za šest mjeseci TV ekipa pratili urednik Kate Reardon i njen osoblja svaki potez jer su se zaglavili u posao stvaranja visoko čelo sadržaja za sjajne stranice časopisa, kao i hvatanje gornjem slojevima britanskog društva na radu i na igri. Iz prvog reda na London Fashion Week i shindigs glazirano društvo "tisklj-lov u Škotskoj", ništa nije bilo zabranjeno - odluka za TV zlato gledanja.

Neki od naših omiljenih trenutaka su:

1. Dobijanje birdseye pogled na sastanku Tatler karakteristike - posebno kada se radi o haljini se vojvotkinja od Cambridgea lutka je važno pitanje kontaktira princa Charlesa o njegovom alpacas ili razumijevanje nijansi između onoga što je tipična novu / staru Grad Vs Država vrste (uključujući šta piju, gdje su zabavu i koju vrstu psa u njihovom vlasništvu). Ovo je naša vrsta sastanka karakteristike - i obrazovanje o tome kako druga polovica živi!

2. Urednik Style Sophie Goodwin trotting Poundland okolo u must-own par resama štikle buljiš sve neverovatno popuste - znamo gdje idemo da na ručak.

3. Novajlija puštanje urednik Matthew Bell pokušava svoju damnest da uđu u stranku društvo se pretvara da je konobar u Kraljevskoj akademiji - samo da bi tutnjali na prvu prepreku. Osećamo zvijezda u nastajanju.

4. Urednik Kate Reardon daje svaki novi član osoblja Britansko-ov vodič za bonton i moderne Manners na svoj prvi dan - ko ne voli obrazovni poklon ?! Golden Nuggets uključuju kako jesti kruške "na pametan način" (sa kašikom, FYI).

5. Putovanje oko grand rezidencijalni dvorci sa urednikom karakteristikama Sophia Money-Coutts. Želimo da ovaj posao - i njen prezime, molim vas.

6. Saznajte više o urednik Kate Reardon - možemo biti BFF? Pametan, duhovit, originalan i, naravno, besprekorno obučen. Znamo da ćemo se slagati kao kuća gori!

Ali, ne samo uzeti našu riječ za to - uhvati se na BBC iPlayer ovdje i ne zaboravite da gledam drugu ratu od tri dijela serije sljedeći ponedjeljak, 1. Decembar u 21:00.