Prvi datum Dan - koji se sada zove Loren Leonard iz serije 2 | BA.rickylefilm.com
Događaj

Prvi datum Dan - koji se sada zove Loren Leonard iz serije 2

Prvi datum Dan - koji se sada zove Loren Leonard iz serije 2

Nikad nećeš pogoditi koji Dan iz First Dates se zabavlja

Jeste li gledali First Dates sinoć? Bilo je tako dobro, a kao i obično imamo između samca i curice u potrazi za ljubavlju.

Jedan tip, Dan. OVAJ GUY.we uzeo sjaj. Uglavnom zbog njega priču o njemu živi sa svojom nan nakon postigao porodične tragedije. Bilo je vrlo tužno, tako da smo bili ga spremni da nađete onu.

Njegov datum zvala Lauren, a ona je u potrazi za Mark Wright look-a-like (zar nismo svi komadi !?). Imali smo velike nade za ovaj par, ali nakon nekog vremena mogli ste da vidite to jednostavno ne ide nigdje ići - pogotovo kada ste mogli vidjeti Dan postaje malo pripit za stolom. Njegova prva bi iz bara bio Jagerbomb.

Da li su razraditi i odjurim u zalazak sunca? Ne - nisu. Bili smo razrušena - željeli smo Dan je nan da ga vidi skrasi sa lijepom damom.

Ali Momci, ne brini. Amorov strelicom pogodio - i to ukazao u pravcu Žena koja predstavljena u seriji dva First Dates. Da, mi se ne šalim. Ovo je istina. A ona je i zove Lauren.

Možda se sjećate Lauren - ona je otišla u emisiji u seriji 2, i sastao se Terry za sastanak. Terry Turbo! On je odličan TV, zar Terry. Ali to nije bio najbolji dan. On je zatražio od Lauren joj je grudnjak veličine i, naravno, ona ga je stavio na njegovo mjesto.

Pa, Lauren je sada datiraju Dan iz sinoćnjeg show! Lud ili šta !?

Stupili smo u kontakt sa Lauren, jer smo bili očajni da znamo kako to ljubavna priča dogodilo.

Rekla je GLAMOUR: "Prvi put sam upoznao dan prije tri godine u noćnom klubu bio sam jako pijan, ali pamtim da smo aflashback ispunjavanja to zaista dobar momak potrazi sa savršenim obrvama, bijele zube i bolje durenje onda me Sutradan sam imao.! poruku od njega i na njegovom profilu Slika na WhatsApp je pouting sa malog psa - moje prve misli bile 'ko je ovo !? poljubio sam peder!' Imali smo nekoliko tekstova, ali nije bilo ništa od toga. "

Uredu. Šta onda?

"Dan preselio u SAD-u i udaljenosti nas držati odvojeno zaista On se vratio početkom 2015. Godine i počeli smo ponovo poruka -. Oba singl -. Odlučili smo da usvoje jedni druge u nedjelju Fundays Ja sam bio njegov usvojeni GF i bio mi je usvojen BF - ovo se sastojao od gledanja Magic Mike s Diet Coke (tako tehnički to je bio naš prvi sastanak), obilazak dvoraca (da dvoraca, dan ima English Heritage Pass), konjske trke u Ascot i jednodnevne izlete oko Velikoj Britaniji to je trajalo. Mjeseci i bez mene čak i shvativši da sam se zaljubila u moj najbolji drug. Svi oko nas bi rekli "zašto nisi zajedno?" ali mi bismo rekli 'noooo smo najbolji drugovi'. Ali, na kraju, u oktobru nakon mjeseci viđamo na više redovno smo shvatili da smo počeli aludirajući da jedni druge kao momak i devojka. Od tada nismo osvrtao , mi smo nerazdvojni. Sada živimo zajedno u Bexley, mi i dalje imamo zabavno dana van i kao cheesy kao što zvuči smo tako u ljubavi. Mislim da je Petar Pan želi da odraste sada, ali on nikada neće izgubiti načine dijete nalik koja nas je spojila. Lauren [njegova pratilja na First Dates] tražio Mark Wright, ali mislim da sam pronašao svoj Mr Right ".

SLATKO.

Šta je Lauren misli datuma Dan sa drugim Lauren.

"Ohrabrio sam Dan ići na datiraju još u kolovozu, jer je velika, jedinstveno iskustvo. Naravno da sam bio na njemu u seriji 2 kad sam od Terry. Moje poslednje reci na Dan bili 'ne piju previše i 'razmislite prije nego što govori ". Jasno je didnt slušati. Ono što gledatelji nisu vidjeli bilo što me Dan pozvao u toaletu i proveo 15 minuta, događa i na samo da bi rečeno od strane proizvođača da mu je potrebno da se vrati u stola. U to vrijeme sam bio u Španiji i sjećam se uzimajući ovaj sicky osjećaj i pomislio sam. "moram mi se ne sviđa mi se da je na sastanku". Prije nego što je datum kada je emitovan bila sam tako nervozna jer sam veoma sam zaštitnički Dan i ne djevojka želi vidjeti svoje dečka na neki drugi datum pred milion ljudi - posebno onaj sa istim imenom kao ti!

"Bilo je veoma čudno gleda Dan kao da je najzdraviji momak ja znam, i nije baš neki pijem (pije samo jednom mjesečno sa momcima!) Ja sam bio ponosan na način na koji je govorio o svom lijepom porodice i brige za dadilja Joyce. Da nije bilo za Dan i njegovi pijani ludorijama i dijete kao humor Mislim da datum bi bili ste jako dosadno. Mislim da je bio ljubazan o Lauren što pokazuje čak i pijan kao što je bio, on ima manire. I vratio iz Španije i upravo smo bliže. U svom trijezan država Lauren B nije bilo njega, ali se nadam Lauren pronalazi Mark Wright. "

Tako da mi to ima ljudi. Sve je dobro što se dobro svrši. Ako postoji vjenčanja - možemo biti pozvani molim vas? Mi ćemo donijeti Jägerbombs.

Najbolji (i najgori!) Trenutke iz First Dates TV-a