Pustite ih jesti tortu - blog za radno iskustvo | BA.rickylefilm.com
Događaj

Pustite ih jesti tortu - blog za radno iskustvo

Pustite ih jesti tortu - blog za radno iskustvo

Let Them Eat Cake

Pa Glamour okrenuo 10 ove sedmice, dodajte u saopštenju angažman i rođendan i što bolji način da se proslavi nego jesti tortu? Cijeli tjedan ured je bio pun kolača, čokolade i kolači (za one lude one odustajanje kolač) i Glamour Krispy Kremes. Zalihu alkohola naći na poleđini ormara, freebies iz filozofije i prekrasna cvijeće i mjesto izgleda kao stranka central.

Pored svih tortu jesti moje vrijeme Glamour je ispunjen istraživanjem, fotokopiranjem, otvaranje pošte i izradu zelenog čaja. Jedna stvar je workie radi dosta je odgovaranja na telefon. Od radnog iskustva upite na čudne zahtjeve za časopise uvjetovati dimenzije. Ubrzo sam dobio preko Strah i nije javljao na telefon, 'Hello Glamour' u mom većini budan glas moguće. Podvig u 08:50 i kafu još nije našla svoj put u moj sistem.

Rezervni trenuci su puni podnošenja i čitanje časopisa. To je tako čudno za povezivanje ljudi u ovoj prostoriji s finalni proizvod glossily prikazan na radnju polici. To je zaista čini da cijenim sav trud koji ide u svakom broju.

Evo mog nedelje na Glamour.

Prvi dan

Radno iskustvo na Glamour se baciti jedan ozbiljan pitanje- šta da obučem? Tim Glamour su vrlo raskošnih gomila, a ja sam drhtave u mom balet stanova na moj prvi dan. Reči ću koristiti da sumiramo timova stil? Napora elegantan i Sophie Goddard je slučaj savršen ruž za usne u svakom trenutku dana. Outfit prvog dana se sastoji od goluba sive vintage bluzu visokog struka Topshop suknju, tajice i balet stanova i moje uobičajene Clark Kent situ na licu. Uredno. Odoh, dan leti u vrtlog post i istraživanja. Stvari izgledaju dobro.

Drugi dan

Dan je bio mutno pravljenja čaja, kupuju kafa, slanje suho čišćenje, pružajući bocu Moet tokom moje pauze za ručak, dugo hoda do fotografa studio i dvadeset minuta čekanja na PO za markice. Achy noge, neposlušnu kosu i dobro palcem karta zone 1. Ko je rekao da je to sve Glamour? Stvarno se kao da sam pronalaženje my fashion noge i ne mogu čekati sutra - kada ću nositi mnogo comfier cipele.

Treći dan

9 AM- ured je mrtav. Ja podnijeti daleko papire, provjerite e-poštu i pisati časopise, mainline kava u procesu - tako sam ne odgovara rano ujutro. Ured popunjava i ja nastavim raditi na svom istraživanju karakteristika, odgovaranje na telefon i arhiviranje. Čudno nije bilo post za dva dana. Imam viziju hodanja u sutra da vidim svog stola zamijenjen planinu pisama i paketa. Fige do toga neće doći.

Četvrti dan

Istraživanje danas je bilo zabavno i zanimljivo i odličan način da se upoznaju sa karakteristikama tima. Zaboravio sam da jedem ručak do 16:00 - možda prvi put da sam zaboravio obrok. 5.15 valjani oko previše quickly- upravo da bi se na Boss ide moja way- odoh da stavi govor večeru na flashcards, upoznajte umjetnost tim dok sam u IT-toliko zauzet ćaskanje sam miješati se u čitav bi govora. PANIC! Brzo to ispraviti, dati ga Ed, isporučiti više cvijeće u njoj kancelarija- kratak razgovor i to pospano djevojka se radi.

Peti dan

Dan je ispunjen uobičajenim zadacima. Zaista sam ulazeći u zamahu stvari sada. Oh i da planinski post sam čekao? Stiglo je!

Šesti dan

Press nedelje počinje danas i sam optužen za prepisivanje budućnost poklopac zvezdica intervju. Ja zaista uživam prepisujem intervju poklopac zvijezda kao što mi daje ne samo uvid u poklopac zvijezda, ali također znači prvo moram slušati na intervju, šansa da poboljšam brzinu kucanja i najbolje od svega naučiti i pokupiti kako stilova intervju ljudi. Tu su definitivno gori načini da se dok su van dan.

Sedmi dan

Još jedan sjajan dan proveden prepisivanjem i istraživanje. Puno telefonskih poziva previše da me zadrži zauzet. Get da pomogne mode tim sa suza lima - veoma dug posao koji samo Diet Coke da me moć kroz.

Osmi dan

Probudite se kasno imaju dvadeset minuta da se spremim. Nemaju drugog izbora nego da radi u glavu krevet i otići! Provedite dan kucanje tekstova. Ja uskoro dobro upućen na bitchiness žena, kako poboljšati vaš seksualni život i kako da riješi celulita. Ti stvarno naučiti nešto novo svakodnevnom

Dan Devet

Završim modne suza lima, upišite se više članaka i imaju sjajan razgovor sa Scarlett o tome kako da se probije u industrijski hvala Scarlett! Sredinom popodneva i ja sam pokopan u Harrods vreće i skupe proizvode od snimanja. Ja se terete za odgovornost osigurati sve se vraća u savršenom stanju. Dodaj na vrhu ove činjenice da je sve lomljivo i skupe i imam interni panike za veliki dio popodneva!

Zadnja dva tjedna imam.

Slušao: Plan B, Mumford and Sons, malo Razorlight i kunem čuo sam Avril Lavigne u nekom trenutku.

Pio lud količine Diet Coke i mršav lješnjaka late da vidim kroz rani početak.

Watched- Great British Frizerski, šta drugo ?!

Followed- @joelvin na Twitteru

Ate- torta!

Seen- Lisa Snowdon, Coco Roccos i čudno Paul Burrell snimao izvan Mahiki

Learnt- To značajke tim su uvijek za čaj, odgovaranje na telefon stvarno nije strašno i da časopisi su stvarno, gdje želim da budem.

Uživao? Apsolutno.