Rita Ora žene intervjua za godinu dana | BA.rickylefilm.com
Događaj

Rita Ora žene intervjua za godinu dana

Rita Ora žene intervjua za godinu dana

Ellie Goulding na muziku, 50 nijansi i njena luda godine

Ona je osvojio karte, pop svijet i naše liste pesama (s tim Pedeset nijansi pjesmu). Koliko dugo će volimo Ellie Goulding? Smatramo da je to za stalno.

Eli ima priznam: "Nisam zapravo imala priliku vidjeti Pedeset nijansi sive još", priznaje smeteno. Uprkos doprinos Love Me Like You Do na soundtrack, pjesmu koju je proveo četiri sedmice No1 i bio je najviše strimovane stazi u jednoj sedmici u svijetu, ona nije zapravo imao zadovoljstvo da vide Christian Grey je filmski (hm) čari. "Ali, ja sam zadovoljan su koristili moju pjesmu na najvećem film godine i da će ga vidjeti čim imam malo", ona nas uvjerava.

'Veliki' je bio radi tema Ellie godine. Osvojila je britanski ženski solo izvođač na Britance u 2014. Godini, a zatim je igrao Glastonbury te iste godine ( "Festival je kultni s razlogom", kaže ona. "Uvijek postoji određena zujanje uzbuđenja na Glastonbury i moj bend i ja smo imali veliki prorez kao zalazak sunca "). I bez obzira koliko će I Love You koji se oslobađa u 2013. Godini, 51 nedelja kasnije je i dalje u top listama. Ona je također obišao Americi, Australiji, Europi, Japanu... Da li je ikada isključiti?

"To ozbiljno je bio konstantan!" smeje. "Toliko emisija, tako da mnoge zemlje, toliko neverovatno publiku i jednokratne iskustva. Svaka emisija je drugačiji i mi volimo da imamo nekoliko pića kako bi proslavili nakon svirke. Na putu, mi smo kao velika disfunkcionalna obitelj. Sviđa mi se, dok sam se da dođem kući svakih nekoliko tjedana. "

Ellie je postala dio našeg omiljenog BFF svemir, redovno se pojavljuju u Taylor Swift Instagram feed ( "Ona je sjajna kuvarica"), zajedno sa Cara Delevingne ( "Volio bih da idem na odmor sa Cara - ona je potrazi za avanturom") i Calvin Harris ( "mi smo stari drugari, a nedavno je pokazala na roštilju da dobije moju vegetarijanske načine da dobijem gomilu soje mesa i mesnih bez kobasice!"). Lorde, Rita Ora i Aaron Paul su u Goulding Gang.

"Mi smo svi na različitim stazama sa različitim uspone i padove, ali svi moramo iskusiti neke od istih pritisaka", kaže za svog poznatog prijatelja, iako je ona priznaje da je ovogodišnji ples-party u Britanci s Taylor i co bio je prilično rijedak IRL meet-up. "Uglavnom smo ostati u kontaktu putem SMS-a, kao i svi je na različite vremenske zone."

Kruniše svoj solo izvođač godine uzima Ellie GLAMOUR Žene u Yearwins dva - ona je dobila Breakthrough nagrada u 2011. Godini.

"To je apsolutna čast", kaže ona. "Ozbiljno, da osvoje bilo nagradu u znak priznanja za svoj rad, osjećam se vrlo sretan, zaista. I ja ću ga zadržati pored mog druga na mom kaminu. Hvala, GLAMOUR čitateljima!" MO

Photograph by Micaela Rossato

Moda Direktor: Natalie Hartley. Kosa: Panos Papandrianos u CLM. Make-up: Andrew Gallimore u CLM. Nails Rebecca

Jade Wilson na Jed Root. Viši Moda

Asistent: Charlotte Lewis. Dress Jacquemus; gaćice Base

Domet

Prethodni dobitnici su: Paloma Faith

(2014.), Rita Ora (2013), Jessie J (2012), Adele (2011)