Selfie trendovi - Selfie Model - Renee Somerfield i Jen Selter - vijesti i slike | BA.rickylefilm.com
Događaj

Selfie trendovi - Selfie Model - Renee Somerfield i Jen Selter - vijesti i slike

Selfie trendovi - Selfie Model - Renee Somerfield i Jen Selter - vijesti i slike

A Selfie model? Ovo je sada stvar, očigledno...

Ovde u GLAMOUR znamo kako je zabavno Instagram može biti, mi predstavljaju, mi filtrirati, mi zamagli kroz nered iza nas. Shvatili smo. To je zabavno (trebalo bi da nas u potpunosti pratiti).

Ali izgleda da neki ljudi selfije vrlo ozbiljno. Prema pisanju The Daily Mail, u članku pod naslovom: "Uspon" Insta-komadi ': Bikini kraljice okreće seksi Instagram autoportrete u veliki biznis, "ne postoje" Selfie Modeli' širom svijeta, a oni što gotovinu od svojih Insta-snimke.

ŠTA?! Imali smo sreće da smo dobili nekoliko lajkova.

Mail upotreba Renee Somerfield (@reneesomerfield) kao primjer. Renee je 23-godišnja lijepa djevojka koja voli na Instagram slike o sebi - uglavnom u bikiniju. Njen pas ponekad ima, pa tako i svoje prijatelje, ali njen hrane se uglavnom sastoji od 'seksi selfije'.

[Instagram id = "ip7u6wvrVu"]

Ništa loše u tome, ako imaš to, mahati to. Ali kad ste saznali da Renee je glumila na poklopcu Australije časopis, uz naslov: "Australija je najseksi društvenih medija zvezde" Znate li "Selfie Model 'je definitivno postaju stvar.

[Instagram id = "jD4R-ivrUf"]

Preko u SAD-u, to je Jen Selter (@jenselter) koji su postigli Insta-slavu. Jen je Instagram ima više od 1,8 milijuna sljedbenika, uključujući i Rihanna, a ona to nije sve POuts i smizing, Jen je poznata po svom radu-out selfije i uglavnom se fokusira na snimke tijela.

"Oni ne žele da vide moje lice", rekla je za New York Post.

A prema New York Post Jen je dobila odobrenje bavi kompanija vode NY20 i dopuna kompanija Game Plan Nutrition. Ona se nada da je linija odjeće je sljedeći.

"Svi uvijek želi da zna šta tajice nosim Pa zašto onda ne napraviti svoj -.? I možda lanca 'cool teretane, kao i sa nekim sjajne stvari", rekla je za New York Post.

S jedne strane, 'Selfie Model'je prilično pamet kada razmišljam o tome - koristi internet za pokretanje karijera nije ništa novo. Uspjelo je prilično dobro za Lily Allen na MySpace, i Justin Bieber na YouTube-u, na kraju krajeva.

Ali, s druge strane, ne možete pomoći, ali strahuju da djevojčice i dječaci će odbaciti učenje svog zanata, ili rade svoj put u karijeri, jer zašto bi kad možete slikati sebe i postići instant slavu, odobrenje bavi, kao i mogućnost svog modnu kolekciju?

Kakvi su vaši stavovi o Selfie modeli? Recite nam @GlamourMagUK.

IZVOR: Daily Mail

'RICCING': NOVI SELFIE TREND. Jeste probali?

Holivudskom stilu selfiji - naš vodič do slave