Ser Bruce Forsyth napušta Strictly Come Dancing | BA.rickylefilm.com
Događaj

Ser Bruce Forsyth napušta Strictly Come Dancing

Ser Bruce Forsyth napušta Strictly Come Dancing

Sir Bruce Forsyth otkaz Strictly Come Dancing

Sir Bruce Forsyth je ostavku iz BBC-a Strictly Come Dancing nakon deset godina predvodi emisiju.

On je rekao da je to "pravo vrijeme da se povuče iz surovost" hosting hit u subotu uveče programa.

BBC je najavio Bruce će i dalje raditi na prethodno snimljene Strogo emisije i jednokratne BBC specijalaca, a također će nastupiti u kinima.

Budućnost Bruce u emisiji je bilo spekulacija već mjesecima kada je smanjena na obaveze i sišao iz nedeljnika rezultati pokazuju.

U izjavi Bruce je rekao:

"Nakon 10 divnih godina i 11 serija, mislim da je sada pravo vrijeme da se povuče iz surovost predstavljanja Strogo nastupima.

"Vrlo sam ponosan na ono što je šou je postigla i uvjeren da će zabavljati narod za dugi niz godina. Također sam oduševljen što predstavljajući Božić i djece kojima je potrebna pokazuje da će i dalje imati snažnu povezanost sa Strogo.

"Osim toga, radujem do specijalaca planirane za BBC, kao i neke žive predstave, tako da prije nego što neko pita, ja ne mirovinu još dosta."

Sir Bruce je jedan od najvećih showbiz legendi našeg vremena i naš uspjeh je zbog u ogromnim količinama s njim. Ovo nije zbogom!

- BBC Strictly✨ (@bbcstrictly) April 4, 2014

Kontroler BBC zabave puštanje Mark Linsey je rekao: "Jedna od radosti moj posao radi sa Sir Bruce Forsyth i dugo maja da nastavi On je svih vremena gospodar i zapovjednik kada je u pitanju Great British zabavljača i strogo duguje njega. Tako veliku stvar. Ovo nije zbogom, ali ne može da ga krivi za koji žele da se malo lakše stvari. "

BBC1 kontroler Charlotte Moore je rekao: ". Sir Bruce Forsyth je jedan od najvećih showbiz legendi našeg vremena i strogo uspeh je zbog u ogromnim količinama da ga Tako mi je drago da će i dalje biti dio Strogo porodice i obećavaju gledaoce da smo nisam vidio posljednji od njega na BBC1. "

Strogo Come Dancing će se vratiti u jesen. No riječ kao još ko će biti mu zamjena.