Sportska nagrada - najbolji momenti, vesti i pobjednici | BA.rickylefilm.com
Događaj

Sportska nagrada - najbolji momenti, vesti i pobjednici

Sportska nagrada - najbolji momenti, vesti i pobjednici

Najupečatljivijih GLAMOUR Nagrade Moments

Žene trenutaka godine koji je šokirao, ošamućen i su nas u napade giggles

Slika Montaža: Sandra Waibl

2004: The First One

Glamur Žene of the Year Awards su postali takve institucije, teško je vjerovati da oni nisu bili oko zauvijek. Oni zapravo počelo 2004. Godine s gostima, uključujući Prijatelji zvijezda David Schwimmer, S Club 7, Girls Aloud i Joss Stone, koji su se pojavili bosi.

2005: Usher i Teri Hatcher flert

Natrag prije nego što je on bio zauzet pretvara Justin Bieber u globalni superstar, Usher je prisustvovao GLAMOUR Awards, gdje određeni Desperate Domaćica, Teri Hatcher, uhvatio njegovu pažnju. Izgleda da je razgovor tekao ovako nešto....
Usher: To je super haljina, je li donje rublje ili šta?
Teri: Ne znam.
Usher: Mislim da bih da je skinem saznati.
Teri: Pretpostavljam da neko drugi će to uraditi.

2006: Znamo da CK model iz Negdje...

Davne 2006. Godine, Jamie Dornan je bio samo jednom stisnuti od Keira Knightley i da je po uzoru na Calvin Klein. Imao je jako lijepo lice i predstavili Luella Bartley sa svojom Fashion Designer of the Year Award, ali malo smo znali šta je da postane...

2007. Godine: Victoria Beckham noge

U 2007. Godini sve neko pričao je Victoria Beckham i njen nevjerovatan noge. Nije ni čudo što su na naslovnici samo o svim novinama sutradan ujutro. Oh, i Sienna Miller su imali tako dobar put da je ona ostala van zabavljati do 04:15, a onda je odlučio da hoda njeni psi (?!)

2008. Godine: Lily Allen Exit

Ne možete pozvati Lily Allen na zabavu i očekujemo od nje da mirno sjediti u uglu. Pjevačica je stigao nosi Giles Deacon obezglavljen Bambi haljinu i svijetle roze kosu. Ona je zaista ušao u stranku duh i morao je biti izvršena od nagrada koje je osoblje vrata na 11:05.

2009. Godine: To Gold Digger Rap

Ovo je bio veoma muzički godine za GLAMOUR Awards. Gost iznenađenja Jack Black i drug James Corden osmislili vlastite Gold Digger rep, koji su nastupili tijekom večere kao omaž Man of the Year Kanye West, koji je prije otkazao noći. Zatim James Corden nastavio zabavu, dueting sa Estelle American Boy. Oh, a Adele je bio tamo... I Katy Perry... I Kylie Minogue.

2010. Godine: Patrick Stewart V James Corden

Jedan od najneugodnijih nezaboravne trenutke glamura nagrada bio je kada Patrick Stewart pokrenuo iznenadni napad na matičnom James Corden. Star Trek glumac pogrešno mislio da James je pokušavao dobiti jeftini smeha na njegov račun, rekavši mu "ne stoje na zadnjoj fazi sa rukama u džepovima", pre nego što više ličnih "Od gdje sam sjedio sam mogao da vidi stomak "James našalio natrag na njega:".. Možete vidjeti stomak i svi možemo vidjeti sada umire u pravu "

2011: Godina Kim Kardashian Bum

Kim Kardashian osvojio preduzetnik godine u 2011. Godine, ali su sve oči bile na njoj derrière. Ona je "sipao" ga u pripijene Dolce & Gabbana haljinu, pa čak i Jessie J pohvalio je u svom govoru. Druga velika razgovora tačka noći bio dramatičan gubitak težine Dawn French-a; komičar, koji je kući Writer godine trofej, okrenuo se sa sjajnim novim izgledom, koji je spustio na dobre, staromodne zdrave ishrane.

2012: "Pokrenimo sliku Meksikanci"

Eva Longoria, Sofia Vergara i Jessica Alba je najkraći put jedni za druge u 2012. GLAMOUR Žene godine, sa Eva Longoria izjavljujući "Pokrenimo sliku Meksikanci". Oni sigurno dodao neke Latino duh na postupak, barem dok party-girl Eva slomio petu njenih cipela.

2013: A onda je rep O Vagine

Stranka je tek počelo kada Cara Delevingne, Ellie Goulding i Rita Ora odlučili da vanrednoj rep oko vagine dok cijeđenje u drzak dima pre večere. Lucky da je 14-godišnji Brooklyn Beckham, koji je bio datum mama Victoria 's za večeras, bila van domašaja zvuka.

2014: Fearne Domu & Steph Selfie

Čini se da je čak i Fearne Cotton je ljubitelj Gogglebox. Kada predstavila s njom nagradu programa tipple-swigging Steph i Dom 2014. Godine, upitala je autoportret tamo i onda na sceni. Ikona Of The Year Helen Mirren i podigao nekoliko obrva kada je pratiti na iz šala Graham Norton je ranije u večernjim satima; morao je o tome da ne prima nagradu jer je imao "C ** k". Helen je nastavio na temu: "U svakom slučaju moram pravi c ** ka psihičke c ** k! Radim, mislim ja volim moju vaginu. Ali možda je to što me to ima ovdje, ne znam! "