T2 Trainspotting pregled filma: Ewan McGregor se vratio kao Renton | BA.rickylefilm.com
Događaj

T2 Trainspotting pregled filma: Ewan McGregor se vratio kao Renton

T2 Trainspotting pregled filma: Ewan McGregor se vratio kao Renton

FILM REVIEW: T2 Trainspotting je nostalgija turizam - na najbolji mogući način

Originalnog filma postao kultni dana klasičan Twenty One godina. Da li okupljanje mjeriti gore?

U jednom trenutku u T2 Sick Boy (Jonny Lee Miller) - ili Simon kako je sada poznato - kaže Renton (Ewan McGregor) "ti si turista u svojoj mladosti." Linija možda i biti isporučeni nama gledaocima. Film plete tu temu u priču - kako se osvrnem zamke ljudi u sadašnjosti. To je vrlo pametan potez; Možda je jedini način da se ovaj dugo očekivani nastavak rada. Umjesto oduševljava publiku Ghost Tour u Edinburghu smo dati nešto više reflektivni, više života afirmativan. A ako nisi bio tamo kada Trainspotting prvi izašao? Pah, ste propustili.

Direktor Danny Boyle je uradio čudesan posao ponovo dobiti glumaca zajedno, obzirom da su većina od njih su postali u zahtjev holivudske zvijezde u međuvremenu. Plus bilo decenijske ispadanje između Boyle i McGregor koji je stavio kočnice na nastavak događa ranije.

Ali sretno, evo sada su. Renton je zadržavanje niskog profila u Amsterdamu nakon jure sa 16 € droge novca na kraju prethodne. On je potajno dao četiri grand da Spud (Ewen Bremner) koji je proveo posljednje dvije decenije pokušavajući bezuspješno da ostavim heroina za dobro. U međuvremenu Sick Boy (Jonny Lee Miller) radi napuštenom pub, s planovima za otvaranje bordela gore, i Begbie (Robert Carlyle) je izašao iz zatvora sa jedna stvar na pameti - da ubije Renton za svoju izdaju. Još jednom, Carlyle je zastrašujuća, nezaustavljiva sila u Pringle trikotaže. Tu je kratko pojavljivanje Kelly Macdonald kao vrhunski pravnik let, tako da je ovaj put centralni ženski prisutnost pruža bugarski novajlija Anjela Nedyalkova koji je prilično dobar kao Sick Boy pratnje djevojka i poslovni partner.

Ovo je film koji zna da mora osigurati očigledno - što je hod po žici između nostalgije i proslava koja samo čini na drugu stranu. Dosta klipova iz 1996. Originala pojavljuju i pružiti korisne signalizacije za pridošlice, i soundtrack je opet vrhunski, kombinacija tata himne - Queen Radio Gaga i Opustite se uz Frankie Goes to Hollywood - sa izazovnija hip hop domaće. Mercury nagrade Edinburgh čin Mladi Očevi uzeti lavovski, podržan od strane London alt-rock bend Wolf Alice.

Boyle pronalazi neke od blistav vizualne trenutke svog proboj samo - nadrealno video zidu naopako radi jelena, i Spud pada u slow-motion od soliteru su pramenovi - ali možda najveći vizualni podvig svega, je da Ewan McGregor i Jonny Lee Miller izgledati sada bolje nego što je to prije dvadeset godina. Od heroin šik u Hollywood makeover.

T2 Trainspotting je od danas