Tash Oakley i savet za kupce devin Brugmans Ultimate Swimwear | BA.rickylefilm.com
Događaj

Tash Oakley i savet za kupce devin Brugmans Ultimate Swimwear

Tash Oakley i savet za kupce devin Brugmans Ultimate Swimwear

Instant-poznati bikini dizajnera Taš Oakley i Devin Brugman dijele njihov krajnji kupaćih kostima savjete

Popričali smo s Insta poznati par iza 'bikini A Day "razgovarati o svim stvarima Kupaći kostimi.

Oni su pokrenuli blog 'bikini A Day "još 2012. Godine kao način razmjene slika o sebi u egzotičnim lokacijama nosili neke od svojih omiljenih bikinija.

Godinu dana kasnije, Taš Oakley i Devin Brugman osnovali svoju vlastitu etiketu 'Ponedjeljak kupaći kostim', a zatim 'Ponedjeljak Active' u 2016. Godini.

Pa šta rade ova dva Insta poznatim ženama sa kombinovanim Instagram sljedeći od 3,2 miliona koji provode svoje živote u kupaće kostime preporučuju za potpunu udobnost i sigurnost na plaži ovog ljeta?

Popričali smo s duo da otkriju svoje pet vrhu tipova.

1. Comfort je ključ

"Udobnost je ključ u kupaćih kostima i može postići samo izborom prave veličine i stil za vas. Ako snimamo odijelo koje je rezanje u ili da se skine, teško da se osjećaju sigurni. Razmislite kako bi osjećati šeta u par potpetica dvije veličine premali... Ne bi to! "

2. Odaberite tkanine mudro

"Kupovina za novo odijelo (pogotovo online) može biti zastrašujuće i varljiva. Obratite pažnju na natpisima poput meke i bešavnih i uzeti u obzir tkanine. Ako želite udobnost bez žrtvovanja otpornost, onda za tkanine koje su meke, ali dugo -lasting - Jersey Knit Nylon / elastin mešavine su obično dobar izbor ".

3. Iskoristite vaše imovine

"Ako imate veliku bistu, preporučujemo podalje od odijela sa tankim ili delikatnim trake. Ne postoji ništa gore nego osjećaj kao svoj bikini top je prekid vrat dok pokušate da se opustite na plaži. Potražite stilova koje imaju širi vrat trake za bolju podršku i vrhunsku udobnost. "

4. Pazi na svoje kože

"Najvredniji savjet možemo dati na proizvode za njegu kože je da se zaštitite od oštećenja sunca. Za nas, koji ima režim čvrste SPF je jednako važno kao i ostajem hidrirati! Mi smo stvarno volim Coola Organska SPF jer je prirodno i nema nas ne izaziva razbiti out. Može potrajati pronaći pravi proizvod za vaš tip kože, ali prednosti pomoću SPF daleko nadmašuju posljedice ne. "

5. Put u sati

"Vježba;. Svi želimo rezultate, ali ne uvijek želim da uradim Ako postoji jedna stvar koju smo naučili iz naše zauzet rasporedi i beskrajne radno vrijeme, to je da vježba je imperativ Nismo mogli upravljati način! mi bez treninga. Putujući tako često može ograničiti vrijeme moramo da ga u teretanu, zbog čega tijelo Gilles je bio takav blagoslov za nas. Ne možemo doslovno učiniti bilo gdje, bilo kada, i zato što je HIIT ( intervalni trening visokog intenziteta) ne moramo da se osjećaju krivim na kratkim 20 minuta rada auta. "

Osećaju inspirisan? Evo najkul kupaće kostime i chicest bikinija da kačite se ovog ljeta, a najbolji krema za sunčanje za zaštitu vaše kože.

Vidimo se na plaži.