The Strokes pregled britanskog letnjeg vremena na festivalu Hyde Park | BA.rickylefilm.com
Događaj

The Strokes pregled britanskog letnjeg vremena na festivalu Hyde Park

The Strokes pregled britanskog letnjeg vremena na festivalu Hyde Park

REVIEW: Kako The Strokes presudio BST Hyde Park

Prošlo je pet godina od The Strokes odigrali su prošle UK nastup, ali performanse obloge sinoć je u GMT Hyde Park smo shvatili koliko smo ih propustili.

Hyde Park je lijepom ambijentu svirku; fazi se uvukla u roku od drveća koje prepliću jedna drugu kao scena iz ljetne noći san. To izgleda kao filmski set i The Strokes napravio većinu toga.

Oni miješa materijal iz različitih albuma, od svojih kultni This Is It i Soba On Fire u novije Welcome To Japan, dajući publici upravo ono što su htjeli. Katalog povratak benda je impresivna; nema mnogo radnje se nakupila toliko dobro poznate hitove i još uvijek je uspio zadržati takav pionirski status.

Dok je frontmen Julian Casablancas nije u interakciji sa publikom više nego obično (on dražesno razgovarao o vremenu), bend je i dalje zadržao u nizu, Insouciant zrak oko njih - što je bezočan stav koji privlači hipstere u gomilama, od modela Edie Campbell i Alexa Chung Alex Turner i Miles Kane. Ovo je bio bend koji je stvorio novu vrstu indie kul, čime je otvoren put za Yeah Yeah Yeahs, Arctic Monkeys, Razorlight i White Stripes, ali ono što oni rade i dalje zvuči kao svježe i relevantne kao i uvijek.

Igrali su svi smo se mogli nadati - Last Night, Jednog dana, Juicebox, teško objasniti i New York City Cops. Casablancas 'glas zvučao kao originalan i nosi u kao i uvijek i njegova muzika kao radio-spreman, ali Zeitgeist nalik kao što je bio u New Yorku 2001. Godine bilo indie klinac moshing i toliko ples. Ni Alex Turner i Miles Kane mogao odoljeti bacajući neke oblike sa napustiti.

[Twitter id = "611693826776809472"]

Set mogao je završila manje naglo - nije bilo govora o ovom kao poslednju pesmu, ali bolje da napusti publiku ostavljajući više, nego osjećaj dosadno i kao da im je potrebna u toaletu.

Casablancas pitao svoje mangup publike, "Da li vam se sviđa naš brend, jebo muziku?" Nismo sasvim sigurni što to znači, ali da, Julian, milion puta da.

Pratite @ella__alexander na Twitteru.