Toronto filmski festival TIFF vijesti 2018 | BA.rickylefilm.com
Događaj

Toronto filmski festival TIFF vijesti 2018

Toronto filmski festival TIFF vijesti 2018

Šta Dan Stevens misli novinara?

Brit dječaka Benedict Cumberbatch i Dan Stevens otvorila o svojoj ulozi u TIFF velika prva noć film The Fifth Estate.

Bivši Downton Abbey zvijezda Dan Stevens govorio o igranju novinar u filmu o osnivaču WikiLeaksa Julian Assange.

"Pri tome ulogu moje simpatije za dobru novinare povećao. Isto tako povećalo moju kritiku za loše novinare", rekao nam je on. "To je stvarno sve o istini."

Zamoljen da usudio nagađati o tome šta bi Assange misli o portret njega, Cumberbatch je rekao: ". Ja ga ne, iznenađujuće, ja stvarno ne želim izlaziti ono što njegova reakcija će biti nisam um čitač iako sam pokušao ući u svoj um u izvjesnoj mjeri u određenom periodu svog života. "

Na prozvano čovjek festivala, Cumberbatch je rekao: "Ja sam izuzetno polaskana mogu uzeti kao kompliment znate.!"

Drugdje, Brad Pitt je izgled iznenađenje na crvenom tepihu promovirati svoj novi film 12 godina ropstva, u kojem je glumio i koproducent. Na izazove proizvodnju filma predstavili, Brad je rekao: "Bilo je teško da finansiraju ovaj film je film o ropstvu nužno ne zvuči kao profitabilan film Morali smo ga paket na pravi način..."

Govoreći o svojim motivima u ovoj fazi karijere, Pitt je rekao: "Ja volim film je imao veliki utjecaj na mene odrastanja.".

Dobili smo rani pogled na Kate Winslet novi film Praznik rada ovog popodneva, priča o depresiji samohrana majka koja se daje pobjegao osuđenik Frank (Josh Brolin) vožnje u svom automobilu. To je ljubavna priča za razliku od bilo koje druge smo vidjeli, ispunjen napetost, ocaja, usamljenosti i, bez obzira na sve to, nada.

Pogledajte video ispod:

Ranije je 6. Septembra 2013. Godine napisali smo.

Benedict Cumberbatch sinoć pogodio crvenom tepihu u Torontu za otvaranje TIFF noći gala projekciju The Fifth Estate.

Cumberbatch igra kontroverzni osnivač WikiLeaksa Julian Assage, ali rekao je novinarima na crvenom tepihu da je formirao ne presudi ljudima koje prikazivanju.

"Mislim da ste ga prikazuju kao ljudsko biće i neka publika odluči, to nije na meni da mu sude, ja sam glumac koji ga je prikazivanju", rekao je Cumberbatch.

"Imam određenu količinu empatije za njega, jer sam morala da idem malo dalje da bude blizu njega i da ga razume, ali osim toga je uzaludno mi ponuditi nikakvo mišljenje o tome da li je on dobrica ili Baddie.

"To [film] ne stvara heroje ili zlikovaca, ovaj film, samo nudi vrlo uravnotežen pogled na vrlo složenim pitanjima i vrlo kompleksne znakova."

Gledati trailer za film ispod:

U međuvremenu, danas vidi prvo javno prikazivanje 12 godina ropstva, film stvarajući ogromne količine Oscar buzz. Istorijskih drama u režiji Steve McQueen, se temelji na autobiografiji Solomona Northup, slobodno rođeni crnca koji je otet i prodan u roblje.

Gledati trailer ispod:

Nicole Kidman, Colin Firth, Daniel Radcliffe, a možda i Brad Pitt se sve danas očekuje u gradu.

Vidjeti sve fotografije do sada u našoj galeriji ispod.

5. Septembra 2013. Godine napisali smo.

TIFF (Toronto International Film Festival) počinje danas, uz svjetsku premijeru Bill Condon je peti nekretnine.

Film grafikoni uspon WikiLeaks i glavu Julian Assage, glumi Brit Benedikta Cumberbatch.

Ostali filmovi uzrokuje zujanje u Torontu uključuju Steve McQueen 12 godina ropstva, August: Osage County (koji se može pohvaliti poput Meryl Streep, Julia Roberts, George Clooney i Ewan McGregor na glumu i produkciju kredita), zatvorenici, Praznik rada (glumi Kate Winslet), Dallas Buyers Club i Mandela, Long Walk To Freedom, u kojem Idris Elba preuzima ulogu mladog Nelsona Mandele.

Do 3500 ljudi se očekuje da će biti u Maple Leaf Square uhvatiti tračak zvijezde na festivalu otvaranju noći gala projekciju The Fifth Estate.

Pratite naš live ažuriranja od festivala na Twitteru, koristeći #GlamourTIFF

3. Septembra 2013. Godine napisali smo.

#GlamourTIFF se vratio za 2013. Godinu! Smo krenuli preko na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu (TIFF) sutra (4 septembra) spreman za početak jednog od najvećih filmskih događaja godine.

Spajanje nas u Torontu (jedan od naših omiljenih gradova) će biti poput Benedikta Cumberbatch, Tom Hiddleston, Reese Witherspoon, Michael Fassbender, Zac Efron, Dakota Fanning, Kate Winslet, Keira Knightley i Daniel Radcliffe, (svi u gradu promociji filmova, ) tako da ćemo morati našu celeb-dar na i biće donosi vam sve akcije koja se odvija.

Mi ćemo se maksimalno iskorištavanje Torontu top turističkih znamenitosti, većina opuštajući banje i većina moderan mrlje hrane, pa ostanite sa nama za neke vrhunske putovanje tipova.

Pratite #GlamourTIFF za sve naše ažuriranja na Twitter i prijavite se na našu Facebook stranicu da vidimo naše najnovije snimke. Mi ćemo biti postavljanje na Instagram širom naše putovanje, pa pratite nas @glamouruk.

Sve akcije uživo iz Toronto Film Festival 2013