V festival 2018 Virgin Media Louder Lounge pregled - zabavne vesti | BA.rickylefilm.com
Događaj

V festival 2018 Virgin Media Louder Lounge pregled - zabavne vesti

V festival 2018 Virgin Media Louder Lounge pregled - zabavne vesti

10 stvari koje smo Većina uzbuđeni zbog... Virgin Media V Festivalu!

Virgin Media V Festival je gotovo na nas, a dječak, jesmo li dobiti uzbuđeni za vikend. Iz The Amazing Virgin Media Glasnije Lounge, na vrući zrak balon vožnja i ozbiljan Glamping. I to je pre nego što smo čak i došli do linije.

1) Legendarni Virgin Media Glasnije Lounge! Ove godine, ekskluzivni VIP prostor se tematski oko tradicionalni engleski ljeta fete, svojim gostima nudi sve, od kozmetičkih tretmana Gourmet hrane i pića poslužuje od izbor visokokvalitetnih ulice venders. Heck, tu je čak i govora o balonu vožnje i tajne slavnih gostiju.

2) Jeste li vidjeli line-up ?! Ne možemo čekati da vidimo Ben Howard, The Killers, Tinie Tempah, The Human League, Niki And The Dove i Nicki Minaj u akciji!

3) mode mogućnosti festivala. Mi ćemo biti vreba da kačite najbolja stylistas na terenu - od kojih je najbolje ćemo hvalisanje online. Niste sigurni o svojim izgledom? Zašto ne svratite modnog butik Very.co.uk u Virgin Media Glasnije Lounge, potražiti savjet od svog najboljeg stilista i izabrati novi? Simples.

4) prikazuje off naš prekrasan, preplanuli festival ten. Živjeli, St Tropez! Nije dobio jedan? Fret ne, Louder Ležaljke - hit do Vita Liberata štavljenje salon na licu mjesta i dobiti svoj sjaj na.

5) DIP-umire kosu svijetle ružičastim samo za tu priliku pomoću naše Fudge Paintbox Creative uredjaj. Ne možemo čekati.

6) JE Usain Bolt biti tamo? JE LI ON? Samo čista mogućnost je dovoljno da nas vrti u glavi od uzbuđenja.

7) Nije da lažem - nekako uzbuđeni da je u Chelmsford [rodnom rezidentnih Zabava Geek Jenn Selby - da način]. Lako doći do i puna Essex. Strava.

8) The Lazy Camper. Ako ne već upoznati sa uni student Jakova nastojanjima da se kamp upravo to malo lakše za posetioce festivala, se clued se brzo. Podržan od strane programa Virgin Media Pioniri, Jacob je revoluciju u način na koji smo postavili kamp - uglavnom zato što je sve to za tebe, postavljanje te sa svime što iz vreća za spavanje, pončo, stolice i farova. Oni će čak i pitch šator za vas. Glamping? Ovo bismo nazvali blaženstvo!

9) The Glee Club Komedija Stage postavljen na ugostiti neke od najomiljenijih likova stand-up-a, uključujući i Sean Lock, Milton Jones i Doc Brown.

10) Heck, ne treba nam još jedan - to je V Festival, prokleto to! Vidimo se na terenu.

Poznati na festivalima - OD COACHELLA TO Bestival

FESTIVAL street style - udahnuti ove istinske Fashionistas

ULTIMATE FESTIVAL Guide 2012