Zašto ne bi trebalo da pokušavate da razgovarate sa svojim dečkom večeras | BA.rickylefilm.com
Događaj

Zašto ne bi trebalo da pokušavate da razgovarate sa svojim dečkom večeras

Zašto ne bi trebalo da pokušavate da razgovarate sa svojim dečkom večeras

#Trending Danas: Transfer Deadline Day (aka zašto ne treba da se pokušava da razgovor sa svojim dečkom večeras)

To je napokon ovdje. 31. Januara. Da, ugodan kraj sumornu mjesečno za sve, ali što je još važnije, poslednjeg dana januarskom prelaznom roku. Fudbalski navijači svugdje će biti zalijepljen za Sky Sports News, Twitter ili live blog BBC (vjerojatno sve tri) da biste vidjeli sve akcije transfera kao što se dešava. A zašto bi vam je stalo? Jer to je vrlo KRVAVI uzbudljivo!

#skydeadlineday #TransferDeadlineDay Chris Samba #PSG Danny Graham Harry Redknapp #QPR SSN

Voleo bih da vam kažem o do sada najveći potezi dana: Beckham u Parizu San Germain prolaz, odlazak Balotellija iz Manchester City u AC Milan, QPR plaća nevjerovatnih 12 miliona € za Chris Samba - ali budimo realni, ako se, poput mene, ti si sljedeći Wheeling i poslove za taj dan, vi ćete već znate, a to je vjerojatno da ćete se oslanjati na GLAMOUR da ostanete u petlji.

I tako, dozvolite mi da umjesto prenose neki transfer rok dan zabave i činjenice, tako da kada dođete kući s posla, u 18:00 (samo u vrijeme za Jim White Sky Sports News histerija čarolija za početak - zapravo jedan) možete sjesti sa svojim nogomet voli prijatelja / muž / partner / skvoterskog i uživajte u ludorije zajedno.

Glumačka ekipa: Najveći likova i oni # deadlineday da gleda...

Jim White - izuzetno razdražljivi rok dan reportera Sky. On će biti na smena došao u tizz-wozz li išta se dešava ili ne.

Harry Redknapp - QPR menadžer i otac prekrasne Jamie Redknapp. On će provesti dan ulazak i izlazak iz zemlje obavljen razgovor kroz prozor automobila o potencijalnim, šuška i potvrdio 'lijepo malo pojačanja'. On će vjerojatno biti prilično crveno i uzbuđen.

Roman Abramovič - smiješno bogate predsjednik Chelsea. Suočimo se s tim, on je vezan za prskanje nešto novca u nekom trenutku.

Arsene Wenger - Arsenal je notorno-čvrsto menadžer. Osim ako Southampton može proizvesti hitar perspektivnih mladih krilo u narednih osam sati, on će vjerojatno provesti dan ismejane na Twitter još jednom što nije u cilju jačanja nezadovoljavajućeg tim Arsenala. Naša omiljena "šta Wenger radi na #deadlineday ', šali se do sada uključuju u Photoshopu sliku nabusit Francuz na vodeni tobogan i slika starija žena radi neki kupovinu namirnica.

To Get You In The Mood: Pogledajte ovaj zabavan #deadlineday mjuzikl (ovo će također dodatno vas upoznati s glumcima)...

I na kraju…

Ako zaista želite da se u jeku stvari, zašto ne igra za transfer rok dan pije igru? Tu je dobar na 'truelad.com', ali onda, siguran sam da ste već naišli na ovo sami...

SEE pravila ovde