Zastrašujući filmski momenat: filmovi koji su nas uplašili | BA.rickylefilm.com
Događaj

Zastrašujući filmski momenat: filmovi koji su nas uplašili

Zastrašujući filmski momenat: filmovi koji su nas uplašili

Koji su zastrašujući film trenutaka svih vremena? (Oni nisu uvijek one mislite)

The Blair Witch Project, The Exorcist, hm, Toy Story? Neki film scene NIKADA ostaviti. Evo oni su uredu Glamour misli kada naletim na nešto u noći.

Da li volite horore? Ili čak i taj izraz da želite da sakrijete ispod jorgana? Bez obzira na vaš horor film stav, velike su šanse da vaša formativnim godinama igrali ulogu u tome, iz filmova ste gledali (izdržali) na spavanja, u prvih 15-skali film koji se ušunjao u kinu. I ovdje u Glamour, mi smo drugačiji. Mi smo izvukli zajedno zastrašujuće prizore koji nas progone na ovaj dan.

Ju-on: The Grudge (2002)

Natasha McNamara, direktor Digital Strategy: Priznajem da sam odrasla osoba kada sam prvi put vidio taj film, ali sam odbio da ostanu kod kuće sam preko noći od tada u slučaju da dođe uza kivan. Ona se provlači niz stepenice što je čudno klikom buke. Samo kucanja ovim riječima čini mi se.

The Blair Witch Project (1999)

Kat Brown, Social Media Urednik: ". Ja rado gledao sve raljama filmova kad sam bio 8 (masivna ajkula štreber kao dijete... Slash odraslih), ali Blair Witch je bila prva stvar koja istinski uplašen sranja od mene volim dobar scare, ali stvarno mrzio crnilo Blair Witch, a čista nemilosrdnog zla na vještice. Nije bilo iskupljenje, i to je bilo previše za mene. Ja sam proveo 20 minuta nakon što je završila luta Guildford Odeon vozni park u graničnim katatonični države, a samo zaista počeo ponovo uživaju užas kada azijske vrhunca udario u oko The Grudge i Dark Water.

The Texas Chain Saw Massacre (1974)

Helen Whitaker, Zabava Direktor: "Iskreno, ne mogu da se setim da li smo gledali film ili samo razgovarali o tome, šta se sjećam je biti po 11. Rođendan prespavati u šatoru s nekim prijateljima iz škole kada je slavljenica otac namjerno počeo motorne pile van da vidim kako ćemo reagirati. Krici je kako smo reagovali. Mnogi krike. "

Dječja Play (1988)

Claudia Mahoney, izvršni Moda i Ljepota direktor: "Moj ujak kupio moja sestra video od djeteta Play za gledanje kada su oko 5, kada je preuzeo iz naslova je film za decu"... Chucky nju proganja na ovaj dan! "

A Nightmare on Elm Street (1984)

Helen Whitaker, Zabava Direktor: "Čak i sada, Freddie Krueger je zastrašujuća stvar trudim se da ne mislim o tome kada moram ići na sitne u sred noći To je ne samo zato što nisam ni siguran od njega. U svom krevetu, što dokazuje i Johnny Depp je jeziva smrt u originalnoj Nightmare on Elm Street film (u svom prvom filmu ulogu, navijači trivijalnost), gdje je vukao u madrac i pretvorio u fontanu krvi. Ipak mi daje noćne more ".

Halloween (1978)

Ruth Lewis, Art Urednik:. "Bio sam prisiljen gledati Halloween kod prijatelja kada sam imao 12 godina sam proveo cijelo vrijeme skrivene iza jastuk - pod prismotrom njen jezivi plemenske maske na zidu nisam gledao horor snimi jer, i do danas nisam ljubitelj masku. "

Jurassic Park (1993)

Lauren Banister, Art Dizajner: "Jedan zastrašujuće scene koja je ostala kod mene je malo u Jurski park kad deca kriju u kuhinji dalje me užasava sad - Znam da sam slabić.!"

Znaci (2002)

Ali Pantony, vd zamjenika Karakteristike Urednik: "Nikada neću zaboraviti noga stranca nestaju u polje kukuruza u Znakovi Čak i sada, samo slika polja kukuruza će poslati jezu niz kičmu, ali u poštenje, ekspanzivan, prazna.. Oblasti kulture su prilično jezive ionako (hi Tereza), a oni nisu baš uobičajena u Londonu, tako da sam jako hladno o tome.

The Omen (1976)

Natasha McNamara, Strategija direktor Digital: Mali osoba Damien aka sin Sotone i efekat na one oko njega je zastrašujuće. Vrh trenutak kada je njegova dadilja iskoči kroz prozor sa konopcem oko vrata na njegovom rođendanu. To je bilo uznemirujuće.

The Exorcist (1973)

Jo Elvin, glavni urednik: ". Ako se desi da bude budan u 4:00 i slučajno sjetiti ni The Exorcist ili Paranormal Activity Ja sam zajebao za ostatak noći"

Toy Story, 1995

Anna Johnstone, urednika PA: "Sid igračke koje je napravio mutant me stvarno prestravljena - lutke bez očiju i Barbike bez torza Samo razmišljam o njima i dalje dobiva meni tresući sam briznula u plač kad sam prvi put gledala (prije dvije decenije, samo?. Pojasniti)."

The Thing (1982)

Michelle Russell, Događanja direktor: "Bit u The Thing, kada je glava momci opada, klice osam nogu i okna off Ta scena me je totalno odlepio.!"

Špijun koji me je voleo (1977)

Natasha McNamara, direktor Digital Strategy: James Bond neprijatelji dolaze u svim oblicima i veličinama, ali niko tako psihički zastrašujuće kao Ralje. Zašto Jaws? Zubi su mu od metala i voli da ubije svoje žrtve sa svojim smrtonosnim ugriza. Sjećam se gledam ovo iza kauča kroz prste. Blagoslovio.