13 razloga zašto se sezona 2 UK: vesti i ažuriranja | BA.rickylefilm.com
Kosa

13 razloga zašto se sezona 2 UK: vesti i ažuriranja

13 razloga zašto se sezona 2 UK: vesti i ažuriranja

Ovo su prve slike 13 razloga zašto Sezona 2

Dolazi način ranije nego što smo očekivali!

Ako ste strpljivo čekali za drugu seriju od 13 razloga zašto, onda imamo dobre vijesti - to dolazi na Netflix 18. Maja!

Snimanje kontroverznog šou službeno završen u prosincu 2017. Godine, a sada Netflix je potvrdila datum izlaska, pa čak nam je dao novi promo video. Uzbuditi se.

Trake su samo početak. 18. Maja pic.twitter.com/MZczjM1fP3

- 13 razloga zašto (@ 13ReasonsWhy) April 30, 2018

Ako to nije bilo dovoljno uzbuđenja za tebe, Netflix su također otkrili prve snimke glumaca i ako su ove slike ništa od stvari će biti još intenzivnije nego ikad prije, kao sezone dva pokupi u potresne nakon Hana smrti i Liberty Visoka priprema da ide na suđenje.

Prva sezona Netflix originalne podijeljena gledaoce sa svojim prikaz mentalno zdravlje, samopoštovanje i suicida, ali bez obzira na reakcije, sezona dva potvrđeno je prošle godine. Katherine Langford, koji igra ulogu zvijezda Hannah Baker, dobio je nominaciju za Zlatni globus za ulogu, i Selena Gomez, jedan od izvršnih producenata emisije, objavljeno slike u foliji stranke u decembru, pogotkom nas vrlo uzbuđen za svoje povratak.

Bilo je strahovanja da će sezona 2 's datum izlaska je gurnuo natrag, nakon reakcije od roditelja televizije vijeća. Oni su pozvali na daljnja istraživanja u emisiji kako bi se osiguralo da je "sigurno za potrošnju od strane publike koja se sastoji od maloljetne djece.

"Mi nikada ne može znati punom obimu kako grob uticaj [13 razloga zašto sezona 1] je bio, ali znamo da je to dovoljno za Netflix naruči izvještaj istraživanja o tome u emisiji je utjecala na živote gledatelja - posebno mladih gledatelji - u pozitivnom način ", rekao je Tim Winter, predsjednik PTC.

To je dovelo do Netflix postavljanje upozorenja video, sa članovima cast, u emisiji. Klip uključuje odricanje o sadržaju gledaoci oko za gledanje, kao i savjete za mentalno zdravlje.

Prema The Hollywood Reporter, predstojeću sezonu "pokupi u nakon Hannah smrti i početak komplikovanih putovanja likova prema ozdravljenje i oporavak."

Njihova priča nije gotova. Sezona 2 od # 13ReasonsWhy dolazi. Pic.twitter.com/nY5vTUfXdo

- 13 razloga zašto (@ 13ReasonsWhy) 7 maj 2017

Ono što znamo o @ 13ReasonsWhy sezona 2 - do sada pic.twitter.com/PMUaIe6Zy8

- Netflix SAD (@netflix) 9. Maj 2017

Ako ste vi ili neko koga poznajete, treba pomoć:
Poziv Mind na 0300 123 3393, tekst 86463 ili posjetite mind.org.uk
Poziv Samarjana na 116 123, e-mail [email protected], ili posjetite samaritans.org.

Svi TV pokazuje * potrebno * gledati u 2018.