6 ključnih trenutaka Donalda Trumpa protiv Hillary Clinton druge debate | BA.rickylefilm.com
Kosa

6 ključnih trenutaka Donalda Trumpa protiv Hillary Clinton druge debate

6 ključnih trenutaka Donalda Trumpa protiv Hillary Clinton druge debate

6 ključnih trenutaka iz Donald Trump protiv Hillary Clinton drugi američki rasprave

Donald Trump i Hillary Clinton je otišao pete do pete ponovo u drugom američke predsjedničke debate u St.Louis.

Bilo je povećan interes u ovom susretu, jer je samo dva dana nakon komentari Trump je 2005. Godine procurio mu predlaže da seksualno zlostavljali žene.

CNN Anketa je pokazala 57 posto ljudi smatra gospođa Clinton je osvojila debata u odnosu na 34 posto birača za Donalda Trumpa.

Hillary možda su pozdravili pobjednika, ali politički komentatori složili Trump bolje rezultate od prve debate 26. Septembra.

Da sumiramo noći, ovdje su šest ključnih trenutaka

1. Trump i Hillary ne rukuju - masivni awks

Bilo je jasno da su tenzije visoke između duo radi kao i kada su se upoznali na sceni, nisu se rukovati sa svakim drugim. Iako je 90 minuta kasnije nakon nekoliko napetih razmjena oni razmjenjuju rukovanje. Njihovi partneri Bil Klinton i Melanija Trump rukovali, ali je to bilo masovno neugodno. Melanija također je kritikovan zbog nošenja "maca" košulja sa mašnom. Na ljubaznosti bili prilično neugodno širom pogotovo kada Tiffany Trump vešto izbegao poljubac od njenog oca.

Sve što trebate znati https://t.co/KplORt0jP3

- Doug Gottlieb (@GottliebShow) 10. Oktobar 2016

2. Trump brani nepristojne p *** y grab komentar

A za snimanje na traku je Trump govori o grabi žena "od strane p *** y" u 2005. Godini procurila u petak. Survao svoju kampanju u haos sa nekoliko ključnih republikanci pozivaju Trump da se povuče iz utrke.

Tako Trampa tretman žena je uvijek biti visoko na dnevnom redu. On je pitanje da li je on bio odgovarajući uzor, ali je negirao da je ikada seksualno zlostavljanje žena i odbacio cijelu stvar kao "svlačionici razgovor".

On je rekao:... "Ne mislim da shvate da je to bio svlačionici razgovor Izvinjavam se mojoj porodici i prema američkom narodu Svakako Nisam ponosan na to Ovo je svlačionica za razgovor i kada imate svijetu u kojem ISIS odsijecanju glave, davi ljude u čeličnim kavezima gdje imate ratove i grozna, grozna znamenitosti na sve strane. "

"Vrlo sam sramota ga, mrzim ga, ali svlačionici razgovora i jedna od tih stvari. Ja ću pokucati se odavde ISIS. Mi ćemo pobjediti ISIS."

Sat vremena prije debate, sastao se sa ženama koje su optuženi bivši američki predsjednički Bil Klinton silovanja i drugih neželjenih seksualnih napredak. On ih je sjedio u prvom redu ispred Hillary.

Milijardera također rekao da "nikad nije bilo nikoga u povijesti politike u ovom narodu koji je toliko uvredljiv za žene", kao Bil Klinton. On je dodao da je imao "veliko poštovanje" za žene.

3. Hillary uzima inspiraciju iz Michelle Obama

Uprkos niskih udaraca o njenom mužu, Hillary Clinton je rekla da radije ne posegnuti za blaćenje. Umjesto toga ona posluša savet svog prijatelja, prva dama Michelle Obama joj je: "Kad odu niske ideš na visokom nivou."

Ona je dodala da je mnogo toga što Trump rekao o Bill je "nije u redu".

4. Trump prijeti Hillary sa zatvorskim

Trump izjavio je Hillary da će, ako pobijedi na izborima, on će se ispita njena 33.000 izbrisane poruke e-pošte i poslati je u zatvor.

On je rekao: "Mrzim to reći, ali ako bih osvojiti ću uputiti moj generalni advokat da specijalnog tužioca pogledati u vašoj situaciji."

Ona je odgovorila: "To je samo strašno dobro da neko sa temperament Donald Trump nije zadužen za prava u ovoj zemlji."

A on je odgovorio: "Zato što bi u zatvoru."

5. Trump čudno vreba iza Hillary

Svi su online poludeli za stvarno čudno i jezivo način da Donald Trump zadržao iza Hillary kad je progovorila. Neki čak ga je opisao kao hoverer.

Iza vas pic.twitter.com/ZVHNz15AUC

- Molly Redden (@mtredden) 10. Oktobar 2016

6. Oni se borila da bude fini jedni prema drugima

Oba kandidata razbio osmeh sa poslednje pitanje kada su zamoljeni da misli na nešto što poštuju jedni o drugima.

Hillary je rekao: "Ja poštujem svoju djecu Njegova djeca su nevjerojatno sposobni i mislim da govori dosta o Donald.".

Trump je dodao: "Ja ću ovo reći o Hillary, ona ne otkaz, ona ne odustaje kažem to kao da je Ona je borac..."

Treća i konačna predsjedničkih debata odvija 19. Srijeda oktobra u Las Vegasu.

Da li su žene u novu političku moć sila?