Alexander Wang NYFW proljeće - leto 2018 dlake i šminka - pozadina sa GHD | BA.rickylefilm.com
Kosa

Alexander Wang NYFW proljeće - leto 2018 dlake i šminka - pozadina sa GHD

Alexander Wang NYFW proljeće - leto 2018 dlake i šminka - pozadina sa GHD

Svi pričaju o Alexander Wang Fest od NYFW a evo zašto.

Cool girl kosu, odmah.

Alexander Wang šou je bez sumnje jedan od New York Fashion Week 's naglašava i zabavu ne želite propustiti. Poznat po prisebnost, u centru grada stilu, Alexander uvijek donosi nonšalantno cool show, pokazujući elita modela, podzemne mode i prilično, raščupana ljepote. Evo njegovog izgled za SS18...

THE HAIR
Veliki razgovora trenutku backstageu je Rose Quartz kosu. Da, tako je. Global Boja kreativni direktor Redken je, Josh drvo udružio sa kosom izvanredni Guido da se stvori kosu trenutka srece; model, Stella Lucia Deopito. Ona je oličena sve što Alex htio svoje devojke na radiate- cool, Berlin punk sa dozom 90-ih. "Boji kose nije kao što znate, to je super nosiva, žene su otvorene za eksperimentiranje s bojama i ona je postala oblik šminke", kaže Josh. "Ja sam koristio za nijanse boje, siva, ljubičasta, beljene belog da se ovo kvarc nalik nijanse. Ključ za zakucavanje ove pastelne nijanse je sive prizvuk, ako se primjenjuju na vrhu izbeljivača izgleda ravna. "Josh je završni alat? Redken City Beats Polu-trajna boja.

Više na stil Guido učinio ono što on radi najbolje i stvorio najviše zavidan, poništiti-učinjeno kosu. "Koliko god Undone kose postoji već neko vrijeme, postoji stvarna umjetnost na njega. To je lako napraviti izgled kose urađeno, potrebno je vrijeme da bi izgledalo neuredno, ali na desnoj strani prilično ", savetuje Guido. Mojih top savjet za savladavanje Undone tekstura koristi alate! Šampon i oblikovanje su imperativ. Za ovaj look Guido povjerena u GHD Air sušilo za kosu, širenje devojka kosu i povećanje njihove prirodne teksture. "Veliki sušilo za kosu, kao što je ghd Air sušilo za kosu, smanjuje vrijeme sušenja i zbog toga ograničenja oštećenja kose, dok je pomagao da se postigne lijep, prirodno kretanje", kaže Guido. I kako da ne spominjemo neverovatno headpieces? Izrađen od rajfovi naći u apoteci, Guido pokazala manje zapravo više ove sezone.

Matching Guido stil Undone, šminka minimalistički Diane Kendall stvorio najljepši ten. "Baze se pripremio i zategnut za jačanje prirodne sjaj devojku i onda smo povećanje sa rumenilo boje na obrazima koristeći Nars Liquid Orgasm rumenilo", kaže Diane. "Wang djevojka je mnogo više od sjajnog ove sezone. Prethodnih sezona su prihvatili muškog Undone ljepote, ali ove sezone ona je sofisticiran, ali ne i glamurozno.

Jeste li uzbuđeni kao da smo isprobati izgled? Mi smo opsjednuti i GHD kosu RN!

[Galerija id = "y3N0E1jgwjk" sličice = "2"]