Bezgrešni guinea prasad po imenu Ludwik - plus najbolji Instagram kućni ljubimci | BA.rickylefilm.com
Kosa

Bezgrešni guinea prasad po imenu Ludwik - plus najbolji Instagram kućni ljubimci

Bezgrešni guinea prasad po imenu Ludwik - plus najbolji Instagram kućni ljubimci

Instagram ima novu IT-pet: Upoznajte Ludwik je bez dlaka zamorac

Novi Instagram zvijezda je rođena! Pomakni se Marnie the Dog, Laters Choupette, hottest Instagram je novi model je Ludwik, a bez dlaka zamorce.

Onaj-godišnjak boravi u Poljskoj sa svojim vlasnikom Agata Nowacka, a od ulaska Insta krajem prošle godine stekao preko 36.000 sljedbenika. U Slika, Ludwik modeli bisera, njegov ručak, a može se vidjeti gricka list zelene salate.

I natpisima kao što su: "Beauty počinje u trenutku kada odlučite da se sami", Ludwik je poklon koji drži na davanje.

Pratite Ludwik ovdje, i pomaknite se dolje da vidite više životinja Instagram računa. Jamčimo da će poboljšati svoj dan za najmanje 80% *. Nema na čemu.

@pumpkintheraccoon

Nemoguće je imati loš vremena dok AAW-ing preko avanture Pumpkin rakuna spašavanja i njen krznenih prijatelja (da, čak i dok je zgnječena ispod pazuha stranca na odlazak na posao - probati).

@catam_driver

Da, Kylo Ren, veliki ušima Adam Driver-dvojnicu mac, ima Instagram račun (kompletan sa Star Wars kitty igračke), i to je super. Volimo ga skoro kao i sam čovjek (skoro).

@aspenthemountainpup

Ne samo da je to zlatno štene prilično savršen, ali postoji neki ozbiljno prekrasna krajolik događa previše. Skijanje, anyone?

@nala_cat

Ovo spašavanje sijamski x tabby mix sve nas tuče na Instagram, a (uglavnom) u ležećem položaju. 2.7m sljedbenici kasnije, trebalo bi da svi samo odustati mijau (sorry).

@prissy_pig

Prisila i njen brat Poppleton su dvije svinje koji znaju kako se radi dodatna oprema. Ozbiljno, vodimo zabilješke. I, iskreno, ako vide mini-svinja obučen kao Elsa i pun ljubavi ne uzeti ubod iz svog voza se ponovo odgođen, nismo sigurni šta hoće.

@tunameltsmyheart

I naše! (Mi također žele naše kapuljačom igra je to jaka.)

@hedgehographer

Dvije riječi: ježeve + Moomins. Go!

@marniethedog

Ovaj jezik-visio NYC Ši cu nas čini tako sretna. Pucketanje Marnie u kadi? Najbolja stvar koju ćete vidjeti cijeli tjedan.

* Istraživanje jedne osobe u uredu GLAMOUR

Slatka osoba kućni ljubimci