Bradley Cooper dlake - poznate muškarce frizura | BA.rickylefilm.com
Kosa

Bradley Cooper dlake - poznate muškarce frizura

Bradley Cooper dlake - poznate muškarce frizura

Istorija Bradley Cooper kosu

Bye, bye minival. Bye, bye čovjek-ffant ugasiti. Zdravo seksi kosu.

Bradley Cooper je imao minival, duge kose, najbolje brave i sve između. Bilo da se radi filmskih uloga ili u njegov privatni život, on je sigurno koristio svoj frizer do maksimuma.

Mi smo zacrtali u porastu, pad, i rast (opet) od zloglasnog griva glumca. Pogledajte ovdje.

Ne može se poreći da je Bradley Cooper je jedan Helluva zgodan momak; sa prodornim plavim očima, a isklesani vilice sličan onom Michaelangelo David i lupine cere da granice na nepristojno. Coops je tako prokleto savršen, mislimo da smo ikada pljeskali oči na njega lično, verovatno bismo sagorijeva.

Ali kad smo ga prošlog mjeseca špijunirao na GSO, nešto što jednostavno nije sedi. O da, čekaj, sada se sećam - to je bio njegov glupo čovjek-ffant fluffed-up, blow-osušenu kosu "uradi.

"Backstreet se vratio, u redu!"

A ipak, osvrćući se na fotografije iz prošle godine, skoro sam se kao da smo trebali vidjeti Bradley 's hairmageddon dolazi. Samo pogledajte na ovom hrskava, zalizana-back stil na premijeri The Word; pisanje je bio na zidu, ljudi. To je zaista bilo.

I kao što smo kopati po arhivi, postaje sve gore: Zapamti one cresshead stvari koje ste koristili da kao dijete? Izgleda kao Brad je bio ljubitelj njih u odrasloj dobi, previše.

Ne postoji takva stvar kao što je manpunzel. To nije to.

Hej, Bradley. Victoria Beckham-oko-pixie-crop 2008. Upravo zvao i želi joj frizuru nazad. * Prekine vezu imaginarne telefon sa VB na liniji *

To je 2005. Godine i Bradders je dobio njegov veliki ekran proboj u Wedding Crashers - Da, da li si ni znao da Coops igra Rachel McAdams kretena zaručnik? Ne, vjerojatno potpuno zaboravio da zbog toga što ste pokušavali da izbrisati ovaj obrijane glave pazi oka vašeg uma. Pa, sretno s tim. Dobro je. Sreće. Coopy ima istu dužinu kose preko cijele glave. Nije u potpunosti razlikuje se teniske loptice.

Pogriješilo-ma-gherrd.

Kažu, "da znam čovjeka, je da pogledate na njegovu mijenja frizure" * - i to ne čak i super-slatka mladunče tigra uspeva da claw ovaj vratio Bradley. [Pun apsolutno namijenjen.]

Dakle Bradley, ako čitate ovo (znamo da nisi), govorimo kao super ventilatori; molim vas držati shexy swept-nazad kosu kao što je bilo. Vremena za eksperimentiranje je više, a vi ste imali svoje zabave; Oskara su naredne sedmice zaboga, a ti si za najbolju mušku ulogu, tako da omogućava prestati sa ovim budalaština i da te vratim svoje najbolje. Srdačan pozdrav i sretno u nedjelju, volim GLAMOUR.com x

Oh Cripes. Ispostavilo se da Oscara su crvena haringa. Na slici dvije sedmice nakon, Bradley je izašla sa glavom punom ružičaste viklere. Pored činjenice da postoje gotovo, gotovo da nema riječi za to, mi smo, u stvari, možda i više zabrinuti o izgledu da će on za tu; jer ako jedno je sigurno, to je da Coopy je "uradi neće izgledati mnogo bolje kad se te stvari konačno uklonjene. U stvari, on je vjerojatno će izgledati kao 30-nešto, muški Shirley Temple.

.WTF

Godinu dana od Silver Linings Playbook-manije i gospodin Cooper je loše tempiran za kosu mare tokom sezone nagrada, stvari su konačno na pravi put za Bradley Barnet. Drago mi je da si se vratio, Coops.

Bradley je izgledalo ozbiljno dotjeran na Gala u LA-u. On je svoju kosu zalizana u vrlo sofisticiran stil.