Bridesmaid frizure 2018 - ideje i trendove venčanih frizura | BA.rickylefilm.com
Kosa

Bridesmaid frizure 2018 - ideje i trendove venčanih frizura

Bridesmaid frizure 2018 - ideje i trendove venčanih frizura

Djeveruša dlake Special: Stilovi za 2015. Godinu

Imate frizuru poredani, ali je deveruljin još zbunjujuće? Ne tražite dalje - imamo izbor najboljih kose pohvalim bilo mladu.

Ovo prilično uvrnut up-Do će zadržati brave čisto i uredno bez obzira na vremenske napuštanja 'služavke slobodno obavljati sve svoje važne dužnosti.

Ako imate na ljeto, na otvorenom-y vjenčanje, pitajte djeverušama dugo ostaviti, valovit sunce poljubi brave labave i divlje. Oni će izgledati prilično kao slika u svim svojim fotografijama.

Ovaj jednostavan stil uredne bum zakačene na potiljak - udružio sa elegantnim bočnim rastanak - je understated još uvek šik. Samo savršen za fer sobarice.

A halo pletenica dodaje priliku da jednostavno dole-do.

Dovođenje klasični vjenčanje stil Bang up-to-date, to izazovnija preuzme punđa je kul još stilom.

Ova mekana, romantičan stil je elegantan, ali stvarno lako postići. Koristite veliki valjci da se opterećenja volumena putem krunice i lokne kroz krajeve, a zatim grubo zakačite na jednu stranu i zadirkivati ​​prednji dodati malo zvuka.

Klasičan balerina punđu je bezvremenski klasik za Bridesmaids. Koristite sjaj sprej kako bi bili sigurni kosa izgleda super zdrava i pin up kosu u urednoj, smotan lepinja. Završite s delikatnim za glavu koja odgovara haljine.

A lovely izgled za jesenje ili proljeće vjenčanja, drži kosu vaše bridemaids 'understated još teške na stilu sa jednostavnim bočni prolazi Fringe - zakačene sa cvjetnim pribor - i slobodi, razbarušeni dužine.

Ne odbacujem potpuno i glamurozan feniranje za Bridesmaids.

Zakačili ispred dvije dionice djeveruše 'kosu s prilično klip za jednostavan, ali predivna stilu.

Sedamdesetih inspirisana Sass je ogroman ove sezone - pa zašto ne amp se stil na veliki dan i odlučiti za modnu pistu inspirisan kovrče. Slatka još sexy!

A tamnija, izazovnija pogled na stalno popularna balerina lepinja, ovaj izgled je malo više smjera još jednako upečatljiv.

Prekrasna, meka rep sa malo volumena na vrhu i slatki lokne na kraju. Nosite niske i sa izrazom sofisticiranosti.

Možda ne želiš full-na Frieda Kahlo izgled, ali ne boj se boje ili ekscentričnosti na dan vjenčanja - to je savršen dan svima pokazati te volim koliko basnoslovno jedinstveno svoj stil. Samo pazi da haljine deveruše 'ne sukobljavaju, i da njihova kosa ne natječu sa svojim haljinu.

Preslatko! Dati svoj djeveruša originalan još skroz divan pogled s ovom delikatnom, hrabri, simetrični se-do.