Christian Grey navodi i izvode iz novog Fifty Shades of Gray knjige 2018 | BA.rickylefilm.com
Kosa

Christian Grey navodi i izvode iz novog Fifty Shades of Gray knjige 2018

Christian Grey navodi i izvode iz novog Fifty Shades of Gray knjige 2018

Da li je novi Pedeset nijansi sive rezervirati raunchiest još?

1. Juna, autor bestselera EL James iznenadio svijet kada je najavio da će objaviti novu verziju svog širom svijeta bestselera Pedeset nijansi sive - ovaj put napisano od Christian Grey ugla. Nekoliko sati nakon objave, James je nova knjiga pod naslovom GRAY, odmah skočio na broj jedan na online bestseler listama. Danas je uputio na svijetu.

Uspjeli smo da udari kopiju i nije mogao da odoli dijele nekoliko naših omiljenih bita.

Ovaj dragulj na strani 11

"Ja promrmljati, glumeći dosadu, a pretpostavljam jebeno da usta da me odvrati od svih misli gladi. Da, usta potreba za obukom, i ja zamisliti nju na kolena ispred mene. Ne, to misao je privlačan."

Kada je Ana pita da li je gej.

"Šta! Ne mogu vjerovati da je to rekla glasno! Ironično, postavlja se pitanje čak i moja porodica neće tražiti! Kako se usuđuje! Imam iznenadnu potrebu da joj je izvukao iz svoje mesto, saviti joj preko kolena, a zatim zajebavati joj preko stola s njom ruke vezane iza leđa. To bi odgovarati na besmisleno pitanje. "

Kada on ima svoje trenutke sumnje.

"Ne, ne, Ne, ne radi to, Gray.

Ona nije devojka za vas.

Ona želi srca i cvijeće, a ti ne radi to sranje. "

Svoju fantaziju uključujući đumbir na strani 67.

"Slika o njoj okovan u moju klupu, oguljene korijena đumbira umetnuta u magarca tako da ona ne može stisnuti stražnjicu. To bi naučiti da ne smije biti tako neodgovoran. Misao je izuzetno privlačna."

Kada Christian dobiva sve poetske na stranici 104

"Jebi ga, zar ne miris i dobar ukus, i voćnjak u proljeće, a ja želim da moje punjenje".

Christian čak ima svoj trenutak nesigurnosti u spavaćoj sobi.

"Ona je vjerojatno nikada nije imala orgazam -.... Mada sam da je ovo teško povjerovati Whoa Ja sam odgovoran za svoj prvi zajebavati i njen prvi orgazam bih bolje da ovako dobro" Pa ćemo da vidimo šta smo može učiniti o tome. " Ja ću da dođete Žena teretni vlak, dušo. "

Kada je Ana 'mewls kao mačka'

"Ja završiti prste okrugla i izvući loptice iz nje. Ona plače u zadovoljstvo. Okrenuvši završi, napravite pauzu da istresem pantalone i spusti na očajan kondom, onda legnem pored nje. Ja zgrabim ruke, lift ih preko glave, i polako se olakša na nju i na nju kao ona mewls kao mačka. "

Poglavlje sa tampon. Ne opet.

Moja ruka klizi niz njeno dupe na plavu struna, i ja povuče iz tampon, koje sam bacim u toaletu. Ona je, dahće, šokirani, čini mi se, ali ja zgrabim penis i gurnite ga u nju brzo.

Fuj! On nije u Nekrofilija

" 'Anastasia, ti si bila u komi. Nekrofilija nije moja stvar." Moje ton je suha. "Volim svoje žene živa i receptivnih."

Ah, romansu.

"Na kraju sam da joj probati:. Mint i čaj i voćnjak Mellow rodnosti Imala je ukus podjednako dobro kao što izgleda... Dobri Bože ja čeznu za nju.".

Pedeset nijansi sive Film Pics & The Naughtiest Citati