Coachella Exclusive: Jared Leto i Denise Welch pre-self-chat | BA.rickylefilm.com
Kosa

Coachella Exclusive: Jared Leto i Denise Welch pre-self-chat

Coachella Exclusive: Jared Leto i Denise Welch pre-self-chat

Coachella Ekskluzivno! Ono što se dogodilo kada je Jared sreo Denise

Je važan sastanak na ove sedmice Coachella, i najprestižnije festival u svemiru, između Jared Leto (American Psycho, Club Dallas Buyers ', dobitnik Oscara) i Denise Welch (Loose Women, Coronation Street, LighterLife ambasador) je već opisao kao " većina slučajnih trenutak ikada ". U povijesti čovječanstva? U istoriji osoba? Ili samo u istoriji selfi? OK, ako govorimo o ovom drugom, onda da, da, definitivno.

Standard je u tome da u svijetu zgodnih "alternative" događa, Coachella Valley Music and festival umjetnosti, sada pati od pomalo-razgovor-o-how-koliko-je-voli-Glasto David-Cameron trenutku (npr. Poljubac smrti). Ali mislim da je suprotno. Kada Denise upoznao Jared, iskre letio, komete pucao preko neba i Katy Perry glavu kuvana toliko vruće od ljubomore da joj je vintage lurex turban skoro šut glavu i Orlando Bloom morao je odvesti u St John Ambulance Šator za check-up.

Zamislite razgovor. Grupa atraktivnih Hollywood insajdera i muzičke industrije hipstere stoje u blizini muzičke scene. Denise Welch prolazi pored Jared Leto. Vilicu kapi "..?.. Oh, moj stvarni Bog je to Ne, to ne može biti ću potpuno nakaza" Jared prijatelj Leonardo di Caprio, stajali sa Rihanna, zaustavlja u njegove tragove: "To je njena Ona je. Obojila svoju kosu za Enders. Zar nisi čuo? Ona je ulazak u porodicu Slatera. Držite se, druže. " Leonardo počinje da hiperventilaciju. "To je definitivno ona." Obojica su počnem da vrištim. Leonardo di Caprio rasprsne u plač i treba se odvukao Rihanna je sigurnost tima. On se može čuti vrištanje "DENISE" u načinu Sylvester Stallone vrište "ADRIAN" u Rocky filmova. Rihanna povlači joj Winnebago u diva strop. Ona nije znala da je Denise Welch je biti ovdje. Ovo mijenja sve.

"O, zdravo, Jared", kaže Denise nehajno, odbijajući da skine "ironično" Deirdre Barlow 1970 sunčane naočale. Oni su stvarni Deirdre Barlow sunčane naočale koje je ukrao iz skupa Coronation Street. Jared je u stanju da govori i radi lice koje Danny Zuko radi kad je prvi put vidi Sandy nosi spreja na tajice u mast. Svako može reći da razmišlja: "To je energična." Uzima hitan gutljaj svog tropikale energije smoothie da mu daju snagu. Denise počinje da hoda. Svako može reći da razmišlja: "Imali ste boljoj formi gore."

Jared osjeti da je u opasnosti od nestalih svoj trenutak. On ima jeza i oni se množe. On zlovoljno optimizuje svoju Enfants Riches Deprimes šest-pack-prikazujući T-shirt (395 € LA dizajner Henri Alexander) u poslednjem pokušaju jarak da se Denise da ga primijetiti. On pokušava da to lice da je to učinio kada je bio okrenut off protiv Brad Pitt u Fight Club. Ali on gubi kontrolu. "Denise. Samo jedan autoportret. Preklinjem vas. Ja sam tvoj najveći fan. Ja te volim u Benidorm."

"U redu, Jared," Denise popušta, "Ali nemoj biti cool, man. Ovo je Coachella. Tu sam za bend moga sina, u 1975. Jeste li ih vidjeli?" Jared je opčinjen: "Zašto bih ja želim gledati bend kad mogu gledate Ti si onaj koji želim?". Legendarni slikaju, Denise se okreće i odlazi. Ona uzdahne. Ovi susreti postaju neugodno. "Ipak," ona mrmlja sebi, "Barem nije bio kao siromaha kao Tyga".

@VivGroskop