Crashing TV Show Channel 4 - ovo je nova devojka? | BA.rickylefilm.com
Kosa

Crashing TV Show Channel 4 - ovo je nova devojka?

Crashing TV Show Channel 4 - ovo je nova devojka?

Da li je ovo TV emisiji nove djevojke?

Uz vijest da GIRLS završava nakon sezone šest, mi smo u potrebi za novim, ženski komedija glas da popuni prazninu - i mislimo da smo našli sa Phoebe Waller-Bridgea Crashing, koja počinje na Channel 4 večeras ( 10:00). I sa četiri pismo prljavštine, Milenijumovci angst i tampon šale, to je kuca sve naše kutije.

Nakon grupa dvadeset i trideset nečega živi u napuštenom, mrtav-golub skrivanje bolnici u Londonu kao "imovina staratelja (aka ljude koji ostaju u praznim zgradama i pružiti sigurnost u zamjenu za jeftini najam) - to je prvi sitcom iz komičar i pisac Phoebe Waller-Bridge, koji je nazvan 'britanske Amy Šumer'.

Među azbest i napuštene medicinske opreme imamo: Sam (Jonathan Bailey) seksualno frustriran agent za nekretnine; Melody (Julie Dray) neverovatno sparno, i vrlo francuski umjetnik; stidljiv dječak Fred, a ne tako rado bavi nekoliko Anthony i Kate (Damien Molony i Louise Ford), koji se štedi za svoje vjenčanje. To izgleda pomalo kao odrastao svježe meso - ako su svi Cimeri diplomirao, preselio u London i shvatili nisu mogli priuštiti da žive u glavnom gradu.

Waller-Bridge (koji je također glumi u predstavi kao novi dolazak Lulu) osvojio je odlične kritike i Olivier nominaciju u 2013. Godini za nju rasprodate, jednu ženu show, Vreća za spavanje. Na ekranu je ona pisala je jednako smiješno kao što je na pozornici; ona ima smisla za hvatanje tihog očaja i zbunjenosti je ne-sasvim odraslih likova, dok pokušavaju da se krećete svoje karijere i odnosa, kao i obično završiti jebeno sve to.

Nezgodna situacija i urnebesno cringeworthy razgovori su Waller-Bridgea forte: u prvoj epizodi večeras - set protiv pozadina stranke dolaze lov na blago - ne možete pomoći, ali priznaju pijani poluistinama i proširena ples 'stvarno ne govorim kako si osjetiti 'da Lulu ima sa svojim starim prijateljem Anthony.

Sa Crashing, Waller-most pridružuje poput Sharon Horgan, i Jessica Knappett Drifters 'u stvaranju komedija koja oseća novi i pravi, koji može biti prljav i kreće i oštar i pronicljiv sve u slot za trideset minuta - i definitivno nije 'samo za žene'.

Stvarno dobre vijesti? Epizoda dva, naredne sedmice, je još smješniji. Uključiti se.

Gledajte Crashing na Channel 4, od ponedjeljka noći u 10:00

50 od najvećih 90s TV emisije (i dalje ih propustiti!)